Yasemin ADAR YİĞİT Susurluk’ta

Yasemin ADAR YİĞİT Susurluk’ta

Dünya şampiyonu güreşçimiz Yasemin ADAR YİĞİT Susurluk’ta

Dünya Şampiyonu güreşçimiz Yasemin ADAR YİĞİT, Mezarı Susurluk Göbel mahallesinde bulunan Susurluk Katrancı Mehmet Pehlivanın ve Güreş Kulübü Antrenörü Nihal ŞEN hocamızı ve kız takımımızı ziyaret ederek sporcularımızla antrenman yaptı. 

Kaymakam Muammer KÖKEN, Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, AK Parti İlçe Başkanı Melih BAĞIRGAN güreşçilerin antrenmanına katılarak Dünya Şampiyonu güreşçimiz Susurluk Katrancı Mehmet Pehlivan Güreş Kulübü 'nin antrenmanını izlediler. 

Bu güzel ziyaretleri için sporcularımız adına Dünya Şampiyonu Güreşçimiz hemşerimiz Yasemin ADAR YİĞİT'e teşekkür ediyoruz. Bunu izleyen Susurluk Katrancı Mehmet Pehlivanı Güreş Kulübü bayan güreşçileri Dünya Şampiyonu güreşçimiz Yasemin ADAR YİĞİT’i kendilerine önek alarak daha fazla çalışarak Yasemin ablaları gibi dünya şampiyonlarını Katrancı Güreş spor kulübünden çıkaracaklarının sözünü verdiler. Susurluk halkı olarak da tüm desteklerin sağlanacağı ve Belediye başkanı ve Susurluk Kaymakamlığınca tam destek ve imkanların sağlandığını belirten Susurluk Katrancı Mehmet Pehlivanı Güreş Kulübü Antrenörü Nihal ŞEN hocamız da güreşçilerinden umutlu olduğunu belirtti. daha sıkı antrenmanlar yaparak başaracaklarını anlattı.  İbrahim PAMUKÇU (DHA)Susurluk 



Anahtar Kelimeler: Yasemin YİĞİT Susurluk’
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı