"Yaşasın tatil...."

Karnesini alan, havuza koştu

Erdek´te erken başlayan yaz sezonunu taçlandırmak isteyen işletmeler çeşitli promosyonlarla cablılıklarına süreklilik kazandırıyorlar.

Sportif başarıları ile dikkatleri üzerinde toplayan Erdek Atletik Gençlik Spor kulübü, etkin 2018-2019 sezonu ardından yılın son müsabakalarına katılmak için Erdek Yat Otel AQUA park´ta enerji depoluyor.

Yaklaşık 50 sporcu ile Erdek Yat Otel AQUA parkta kondisyon yükleyen Erdek Atletik Gençlik Spor kulübü Başkanı ve antrenörü Niyazi Gülhan, kulüp olarak sadece spora yönelik çaba içinde olmadıklarını, sportif başarıları derslere taşıyarak yüksek notlarla taçlandırdıklarını söyledi.

Erdek Yat Otel AQUA park işletmecisi turizmci iş adamı Mustafa Erdoğan´ın karne armağanı olarak çocuklara bedelsiz açtığı havuzda çalışmalarını yoğunlandıran Atletik gençlik Spor kulübü sporcularının, hem antrenman, hemde gönüllerinde eğlendikleri havuz programında konuşan Niyazi Gülhan;"Yat Otel işletmecisi Mustafa Erdoğan´ı kutluyoruz, Erdek Atletik Gençlik spor kulübü sporcuları bugüne dek katıldıkları tüm yarışmalarda ulusal dereceler alarak Erdek´in ismini spor alanlarında burçlara dikmiştir, Turizm, Ticaret, Spor bir bütündür, bizler bu mücadele esnasında Erdekli tüm kuruluşları yanımızda görmek isteriz." dedi.

/resimler/2019-6/20/1238304617693.jpg

Erdek Gençlik hizmetleri ve ilçe spor müdürü Salman Koçu, Beden Eğitimi uzmanı Oğuzhan Keçe ve Erdek Atletik gençlik spor kulübü başkanı Niyazi Gülhan´ın sportif etkinliklerde diyaloğ içinde olmaları yakın gelecekte Erdek´in spor´un her dalında etkin olacağını gösteriyor.



Anahtar Kelimeler: Yaşasın tatil
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı