YAŞAR DOĞU CADDESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALRINA BAŞLADI.

YAŞAR DOĞU CADDESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALRINA BAŞLADI.

Fen İşlerine bağlı ekipler, son olarak Yaşar Doğu Caddesinde bordür ve asfaltlama çalışmalarına başladı

 

Kentimizin farklı birçok noktasında asfaltlama ve yol yapım çalışmalarını sürdüren Belediye Fen İşlerine bağlı ekipler, son olarak Yaşar Doğu Caddesinde bordür ve asfaltlama çalışmalarına başladı. Özellikle Bandırmaspor maçlarında yoğun bir şekilde kullanılan caddede ekipler ilk olarak bordür çalışmaları ve yol dolgusu tamamladı. Ardından belediye ekipleri, asfaltlama çalışmalarına start verdi. 
Belediye ekipleri tarafından yol yapım çalışmalarını yerinde takip eden Belediye Başkanı Dursun Mirza, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Mirza: ?600 Evler Mahallemizi ve 17 Eylül Stadını Çanakkale yoluna bağlayan, Bandırmaspor´umuzun maçlarında araçların kullandığı Yaşar Doğu Caddesinde yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına başladık. Bordür çalışmaları ve yol dolgusu tamamlandı. Yağışlar nedeniyle ara verilen asfaltlama çalışmalarımıza ekiplerimiz bugün tekrar başladı. Bandırma´mız için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Hem Bandırma içinde hem de Büyükşehir Yasası ile Bandırma´ya bağlanan kırsal mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor? dedi. 

/resimler/2015-10/28/1039421497804.jpg
Başkan Mirza, Büyükşehir yasasından doğan sıkıntılarla ilgili şunları söyledi: ?Maalesef yine aynı yasayla bazı birimler Balıkesir Büyükşehir Belediyesine bağlandı ve hizmet uyumsuzluğu Bandırmalılarımızı ve bizi rahatsız ediyor. Bildiğiniz gibi Büyükşehir´e bağlanan birimler arasında Su ve Kanalizasyon da var. Maalesef BASKİ (Balıkesir Su Ve Kanalizasyon) şehir içi yollarımızda kazı çalışmaları yapıyor ve kazı yaptığı yerlerde yolu eski haline getirmek yine BASKİ´nin görevi. Bunun için ödenekler de BASKİ´nin bütçesine gidiyor. Biz Bandırmalılarımızın rahatı için farkında olduğumuz yerleri, BASKİ´nin yapması gerekirken biz yapıyoruz. Su ve yollarla ilgili vatandaşımız bizi sorumlu tutuyor. Elbette haklılar. Büyükşehir yasası bizim bölgemize uygun değil ve hizmet aksamaları yaşanıyor. Umarım bu yanlış yasadan bir an önce vazgeçilir?

/resimler/2015-10/28/1040245248639.jpg



  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı