Yarım Asırlık ERDEK Taxi bu kışı'da duraksız geçirdi.

Yarım Asırlık ERDEK Taxi bu kışı

Erdek'in en eski taksi durağı Erdek Taxi yarım asırdır beklentilerini karşılayacak siyasi kimlik bekliyor.

Erdek'in en eski taksi durağı Erdek Taxi yarım asırdır beklentilerini karşılayacak siyasi kimlik bekliyor.

Erdek Yalı Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nin Adnan Menderes caddesi ile kesiştiği köşede yarın asrı aşkın süredir faaliyet gösteren Erdek taksi esnafı bu seçimde de beklentilerini kulak verecek siyasi aktör bulamadılar.

Erdek'te faaliyet gösteren tüm taksi duraklarının kış aylarından soğuktan, yaz aylarında sıcaktan başını sokacakları bir durak kulübesi bulunmasına rağmen yarın asrı aşkın hizmet veren Erdek Taksi esnafının böyle bir imkanları olmaması 31 Mart seçimleri öncesinde de çözüm bulmadı.

8 Taksi esnafının faaliyet gösterdiği Erdek Taksi' de durak telefonu dahi tretuvarda bulunan bir masanın üzerine konması, Erdek Taksi esnafının ilgilileri tarafından nedenli göz ardı edildiklerinin göstergesi oldu.

Erdek taksi durağı esnafı gerek mahalli Belediye'den gerekse Büyükşehir'den bu anlamda hiçbir hizmet almadıkları vurgulanırken “Bizde seçmeniz, bizimde oyumuz, bizimde beklentilerimiz var. Yazın sıcaktan, kışın soğuktan başımızı sokacak, telefonumuzu koyacak bir kulübemiz yok, Durak çizgilerimizi kendi olanaklarımız ile çizdik, bu ciddiyetsizlik özellikle yaz aylarında durak içi parkla bizi daha çok rahatsız ediyor.” dediler.

8 Esnafın bulunduğu Erdek Taksi Durağı esnafı bir hafta kalan 31 mart mahalli seçimleri için hangi adayın sorunlarına çözüm üretmeye yönelik çabası olursa aile çevreleri ile birlikte 80-90 a ulaşan oylarını o adaya vereceklerini taahhüt ettiler.

Yılların Erdek taksi durağı esnafı başlarını sokacak bir durakları olmadığı için, gece gündüz kaldırımda bulunan 2 bankta vakit geçirmek durumunda kalıyorlar. Durak telefonu ise Allah'a emanet.



Anahtar Kelimeler: Yarım Asırlık ERDEK ' duraksız geçirdi.
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı