Yarım kalan mutluluk

Yarım kalan mutluluk

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Ertekin: ?Yarım bıraktığım işi başarmanın mutluluğunu yaşıyorum? ?Final maçını kaybetseydik, Bandırma büyük bir travma yaşardı?

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin, ?Takımımın 1. Lig´e yükselmesinin mutluluğunu yaşıyorum. Kendi adıma yarım kalan bir işi tamamladım? dedi.

Bu sezon takımın başına 13 hafta kala gelen Ertekin, şu değerlendirmede bulundu:

?Görev başına geldiğimde takımda bazı sorunlar vardı. Deplasmanda kötü sonuçlar alınıyordu. Bu sorunları gidermeye çalışarak ve lig şampiyonluğundan uzaklaşıldığını düşünerek hedefi önce play-off´a yükselmek olarak koyduk. Sonra her geçen gün adım adım ilerleme amacımıza uygun şekilde play-off şansımız arttı ve sonunda bu maçları oynamaya hak kazandık. Play-off maçlarını oynamaya hak kazandığımız dönemde takımımızın çıkışta olması büyük avantajdı. Nitekim son dört maçımızda kalemizde hiç gol görmedik ve finali de kazanarak, 1. Lig´e yükselmeyi başardık.?

FİNAL MAÇINDA ÇOK STRES YAŞADIM

Bu sezon en çok Kayseri´de, Gümüşhanespor ile oynadıkları final maçında heyecan ve stres yaşadığını vurgulayan bordo-beyazlı takımın teknik sorumlusu Ertekin, şunları söyledi:

?Final maçında belki çok iyi oynayamadık ama kazanmaya yönelik iyi işler yaptık. Takımımız zaten geriye iyi yaslanırsa gol yemiyor. Ama futbol oyununun sonunda her sonuç var. Eğer bu maçı ve 1. Lig´e yükselmeyi kaybetseydik, Bandırma´dan, Kayseri´ye gelen 5 bin kişiyle birlikte Bandırma´da da büyük bir travma yaşanır, bu yıkım, önümüzdeki sezona bile çok olumsuz olarak yansırdı.?

YENİ SEZON İÇİN İYİ PLÂNLAMA GEREKLİ

Yeni sezonda görevini sürdürüp sürdürmeme konusunda Bandırmaspor Kulübü yöneticileriyle yapacağı görüşmelerin ardından karar vereceğine dikkat çeken Ertekin, şöyle konuştu:

?Hayalci olmamak gerek. PTT 1. Lig´i çok zor bir lig. Doğru plânlama, doğru transfer ve doğru mühendislik çalışması gerekir. İyi transferler ve yeni tesisler yapılmalı. Bandırma, şu anda 1. Lig için bu anlamda hazır değil. Bunları hepsini yönetim kurulu ile konuşacağız.?

BALIKESİRSPOR İLE AYNI GRUPTA OLMAK ŞANS

Balıkesirspor´un, yeniden Süper Lig´e dönmesini istediğini, ancak bunu başaramaması durumunda, bir ilin iki ayrı takımının aynı ligde yer almasını da hem Bandırmaspor, hem de Balıkesirspor açısından avantaj olarak gördüğünü vurgulayan Ertekin, ?Çünkü, bu durum rekabeti ve aynı oranda başarıyı tetikler? diye konuştu.  Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Yarım kalan mutluluk
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli