Yaman çıkmadı.

Yaman çıkmadı.

Bandırmaspor antrenörü Fuat Yaman istifa etti





.....Bandırmaspor ile yaptığı sözleşme akdi sonrası bazı futbolcuları  gönderip kendi çağırdığı oyuncularla kurduğu kadro sonrası taraftardan 8 haftalık süre isteyen Teknikdirektör  Fuat Yaman 10 hafta sonunda verdiği başarı grafiği tutmayınca istifa etti.
Teknikdirektör Yaman istifasını sunduğu yönetim bugün yaptığı yazılı bir açıklama ile istifayı kamu oyu ile paylaştı.

Bandırmaspor yönetim kurulu Yaman`ın istifasını ;16 Kasım 2012 Cuma günü itibarı ile Teknik Direktörümüz Fuat YAMAN, istifasını Yönetim Kurulumuza sunmuştur.

Pazar günü oynanacak olan Tarsus İdman Yurdu maçı Bandırmaspor'umuz için büyük önem taşımaktadır. Yönetim Kurulu olarak bu maçın ardından toplanıp Teknik Direktör'ümüz Fuat YAMAN'ın İstifasını masaya yatıracağız ve Bandırmaspor'umuzun çıkarları doğrultusunda alacağımız ortaklaşa karar ile en uygun ismi bulup var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimizi kamuoyunun bilgilerine saygı ile sunarız.`` denildi.









Ünsal ÜNAL
17.11.2012 09:40:23
Gecikmiş bir karar,şampiyonluğa oynayan bir takım olarak kendi sahamızda yenilmemiş olsak şu anda liderle aynı puandaydık.Bunlara 90+4 te yediğimiz (bu golü yememeliydik) golüde hesaba katarsak hesap ortada...Bence kalecide yollanmalı...

demokrat
19.11.2012 08:22:13
Hayırlı olsun...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı