Yaman Egeli´ye okul müjdesi

Yaman Egeli´ye okul müjdesi

Yaman Egeli Müdürü Hikmet Yılmaz, müjdeyi okul çayında verdi.

Bandırmalıların eğitim, sağlık ve ibadethane yapımında elini cebine atan nadir kentlerden olarak bilinir. İşte bu toplumsal dayanışma sonucu yaklaşık 65 yıldır Paşabayırda binlerce mahalle sakinine eğitim öğretim hizmeti veren kurumlarından biriside Yaman Egeli ilk ve orta okuluydu.

65 yılı geride bırakan Yaman Egeli ilk ve Orta okulu zaman, zemin ve artan nüfus karşısında fiziki yapı anlamında talep´e cevap verememesi uzun bir süredir yeni okul beklentisine dönüşmüştü.

Arsa payları üzerindeki şuhulandırma çalışmaları tamamlanan ve inşaatı ihaleye çıkartılan yeni okul binası müjdesini okul müdürü Hikmet Yılmaz ugün yapılan okul aile birliği çayınca verdi.

Okulun "Yaman Egeli" ismini aldığı noktadan itibaren gelinen noktaya kısa bir özgeçmiş ile ihalesi onaylanan yeni bina müjdesini öğrenci velileri ile paylaşan Müdür Hikmet Yılmaz, dün ihalesi yapılan 24 derslik yeni binanın 279 günde teslim edileceğini söyledi. 

Bodrum, Zemin ve üzerine 3 katlı inşaat ile 24 derslik yeni Yaman Egeli ilk okulu, yine aynı ismi taşıyacak.

İlk ve Orta eğitimde 4+4 eğitim veren Yaman Egeli´de ilk 4 sınıf yeni yapılacak 24 derslikte tedrisat görürken, 2.ci 4 mevcut binada eğitim görecek.

Yaman Egeli okulu, okul aile birliği başkanı Dilek Şen, eğitimde okul aile ilişkilerini en üst düzeyde tutmaları halinde bu birlik ve dayanışmanın eğitime yansıyacağından şüphesi olmadığını vurgulayarak, bu anlamda kendisine yardımcı olan tüm velilere teşekkür etti.

Yaman Egeli okulu, okul aile birliğinin Kurtuluş Düğün salonundaki geleneksel çayı sanatçı Hicran´ın sahne alması ile eğlence tavan yaptı.



Anahtar Kelimeler: Yaman Egeli okul müjdesi
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı