Yamaç Ticaret imdada yetişti.

Yamaç Ticaret imdada yetişti.

Yamaç Ticaret, Tatil ve Turizm'in cazibe merkezi Erdek'te ürün tedariki yanı sıra tadilat ve tamirat ara eleman ihtiyacını karşılıyor.

Yamaç Ticaret, Tatil ve Turizm'in cazibe merkezi Erdek'te ürün tedariki yanı sıra tadilat ve tamirat ara eleman ihtiyacını karşılıyor.

Kış aylarında kent merkezi nüfusu 5 bin'i geçmeyen Erdek'te yaz sezonunda 200 bini bulan tatilci sayısı bir çok alanda ara eleman sıkıntısına neden oluyor. Bunların başında hizmet sektörü ilk sırayı alırken, Aşçı, Garson, Bulaşıkçı, Çamaşırcı ve kat temizliği konusunda çevre ilçelerden ara eleman ihtiyacının karşılandığı Erdek'te konut anlamında bakım, onarım, tadilat ve tamirat işlerinde de, kalifiye eleman bulmak nerede ise imkansız.

Özellikle turizm mekanları başta olmak üzere, otel, motel ve pansiyonların yanı sıra Erdek'te yazlık konutu bulunanların “küçük iş” olarak tanımlanan tamirat, tadilat, bakım ve onarım işlerinin çözüm odaklı esnafı “Yamaç Ticaret” Hasan Saçak İnönü caddesi no 4 te yılların tecrübesine dayanarak devam ettirdiği nalbur ticaretini yeni bir işyeri ile güçlendirdi.

Aynı sokak üzerinde no. 5 te karşılıklı faaliyete geçen yeni “Yamaç Ticaret” te yok, yok…

Boya'dan hırdavata, tuvalet, banyo aksesuarlarından temizlik edevatına her türlü ürünün hizmete sokulduğu Yamaç Ticarette en çok ihtiyaç duyulan  bakım, onarım, tadilat ve tamirat işlerinde güvenilir ara elemanlar ile çalışıyor olması.

Yamaç Ticaret işletmecisi Hasan Saçak, “Yılların verdiği tecrübe ve birikim ile müşterilerimizi memnun etme noktasında elimizden geleni yapmaktayız, Müşterilerimizin 0 539 587 40 71 den bize bir ”alo" demesi  yapılacak işin küçük veya büyüklüğüne bakılmaksızın harekete geçilerek çözüm üretmekteyiz." dedi.

Yamaç Ticaret Alosu; 0 539 587 40 71  (Hasan Saçak) 



Anahtar Kelimeler: Yamaç Ticaret imdada yetişti.
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı