Yağ Fabrikasında kazan patladı 1 ölü

Yağ Fabrikasında kazan patladı 1 ölü

Ayhan Sezer Yağ Sanayinde Buhar kazanı patladı bir işçi ağır yaralı olarak kaldırıldığı İzmir`e vefat etti.

Bandırma Gönen karayolu, Edincik Karabayır eteklerinde kurulu Ayhan Sezer Yağ sanayiinde buhar kazanı patladı.

Bu sabah saat 08.00 sularındaki işyeri kazasında Kenan Tunçok (37) isimli buhar kazanı çalışanı, kazanın patlaması üzerine  ağır biçimde yaralandı.

Ayhan Sezer yağ sanayiinde, buhar kazanının patlaması üzerine olay yerinde bulunan Kenan Tunçok (37) isimli işçi %70 oranında yanıkla Bandırma Devlet Hastanesine sevk edildi.

Bandırma Devlet Hastanesi Acil servisinde gerçekleşen ilk müdahale sonrası yanan işçi Kenan Tunçok Sağlık Bakanlığı Hava Ulaşımdan sağlanan helikopter ile İzmir Bozkaya Atatürk Eğitim ve araştırma hastanesine sevk edildi.

Akşam saatlerinde İzmir`den gelen haberle Kenan Tunçok isimli kazan işçisinin hayatını kaybettiği öğrenildi.


 



beycivan süzen
2.08.2014 16:29:37
Kenan kardeşime Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Allah yerinde dinlendirsin.

didar tunçok
20.02.2015 20:33:53
Aradan tam 208 gün geçti,savcılığın açtığı davadan hala sonuç alamadık. Sorumlular hiç ihmallerinin olmadığını belirtiyor,kardeşim yüzde sıfır suçsuz bulundu.Tam iki sene önce de aynı kazandan yanmıştı kardeşim,ört bas ettiler,elimde resmi var o olaydan.İşe daha yeni başladığı için çaydanlık döküldü de demişler.O da işinden olmamak adına öyle söylemiş.o zaman kazana bakılsaydı şimdi belkide sağ olacaktı.Bu ihmal değil resmen cinayettir.İş yeri sahibi eşine para teklif edip davadan çekilmesini istiyor.Eşi kabul edecek gibi görünüyor.Kardeşim öldüğünle kalacak suçlular ceza almayacak. Türkiyede kanun para olmuş artık. sesimi duyun yardım edin suçlular cezasız kalmasın lütfen.Ben iş yeri sahibi gibi zengin değilim imkanlarım yok.Bana bir yol gösterin ne yapabilirim

  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı