Villa Satışları Deneyim Gerektirir

Villa Satışları Deneyim Gerektirir

Ocaklar, içerdiği temiz deniz ve bol oksijeni ile Marmara`nın Marmaris`i gibi

Villa Satışları Deneyim Gerektirir

Muğla çevresi ve Marmaris emlak piyasasında çeyrek asırlık gayrimenkul danışmanlık şirketi villa satışları deneyim gerektirir açıklaması yaptı. Satış amaçlı elinde emlak bulunduran insanların büyük bir kısmının yaşamış olduğu sıkıntıların başında istediği zaman uygun müşteri bulamaması gelebilmektedir. Çünkü kimi bölgeler de ya da ekonomik durumun dalgalı zamanlarında yapılacak satış işlemleri istenen sonuçları veremeyebilir. Özellikle Muğla Marmaris Emlak piyasasında Böylesi durumlarla karşılaşmamak için dikkat edilmesi gereken bazı ayrıntılar bulunuyor. Villa satışı için insanların karşılarında iki ayrı yöntem bulunuyor. Bunlardan bir tanesi profesyonel danışmanlar üzerinden diğeri ise kişilerin kendi kendilerine yapmayı deneyeceği satışlardır.

Projeden Villa Satışı

Bilindiği gibi Marmaris merkez ve yakın çevresinde parsel kalmadığı için kentsel dönüşüm ile inşaat yapılmaktadır. Deniz manzarasına sahip imarlı Selimiye satılık arsalar bu nedenle oldukça popülerdir. İmar Barışı kapsamına giren villalar ve proje üzerinden satılık villalar ilgi görmektedir. Ancak, bu tip konutlar ciddi ekonomik değere sahip olduğundan satışı kolay değildir.Muğla Selimiye Emlak piyasası yerel danışmanları desteği ile gerçekleştirilecek olan satışlardaki en büyük risklerin başında satışın süresinin uzaması gelmektedir. Bu nedenle öncelikle danışmanlık ofisi seçerken karşılıklı koşullarda anlaşmanız olsun. İyi seçimin sonu başarı getirir. Villayı olması gerekenden fazla bir fiyata sattırmak isteyen biri size teklifte bulunduğunda uzak durmanız lehinizedir. Emlak danışmanı ile anlaştığınız zaman muhtemelen bir süre sabırla beklemek gerekebilir.

Doğru Seçim Kazandırır

Bunun yerine villa satışı yapılmadan önce fiyat araştırmasını kendiniz yapmasında yarar olduğu açıktır. Bu konu da gayrimenkul danışmanlık ofisleri üzerinden araştırma yaparken size verilecek olan fiyat ile genel bilgi sahibi olmak ve rayiçleri öğrenmek tercih şansı verir.  Sahibinden satışa sunulmakta olan yerlerdeki taşınmazlara baktığınız zaman göreceğiniz fiyatlar ile arasında mutlaka fark olacaktır. İlk olarak hızlı ve değerinde gerçekleşecek bir satış için villanızı kendiniz satışa sunarak şansınızı deneyiniz. Daha sonra ikinci aşama olarak çevrenizdeki yerel emlak ofislerine bu konuyu bildirerek profesyonel destek alınız. Verilecek hizmetin maddi karşılığı olur. Eğer müşteri getirdikleri takdirde komisyon vermeyeceğinizi bildirirseniz, başa dönersiniz. Çünkü villa satmak deneyim ister. Ciddi hiç bir firma kural dışı iş yapmaz. Satış için ilan verirken sadece el ilanları ya da belirli bölgelere satış ilanı iletmekle yetinmeyiniz. Sosyal medyadan yararlanarak mümkün olduğu kadar geniş kitleye ulaşmaya çalışın.  Bununla beraber elektronik ortamın ne kadar önemli olduğunu bilerek, bilgiye ulaşmanın kolaylığından yararlanmanız size kazanç sağlayabilir.

Sonuç

Her şeyi denediniz olmadı. Bu durumda yapılacak olan, konusunda uzman, deneyimli, sektörde geçmişi olan, vizyon sahibi kaliteli profesyonel gayrimenkul danışmanlık şirketi ile görüşmelisiniz. Bu tip firmalar sözleşmesiz çalışmazlar. Asgari üç aylık sözleşme yapılır. Satış firmanın getirdiği müşteriye yapıldığı zaman yüzde iki komisyon hakkı doğar. Verilen hizmet karşılığını ödemediğiniz takdirde icra yolu ile firma sizden alacağını talep eder. Hallederiz Ağabey ile iş görenler ile yasal ruhsatlı ve yetki belgesine sahip danışmanlık firmaları arasında fark vardır.

MARMARİS GÖNENÇ EMLAK



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false