Vet. Seda Taşkan 17 Eylül Mahallesi Muhtarlığını devir aldı.

Vet. Seda Taşkan 17 Eylül Mahallesi Muhtarlığını devir aldı.

31 Mart Mahalli seçimlerini kazanarak ilçe seçim kurulundan mazbatasını alan Veteriner Hekim Seda Taşkan, Duayen Muhtar İrfan Acar'ın elini öperek görevi devir aldı.

31 Mart Mahalli seçimlerini kazanarak ilçe seçim kurulundan mazbatasını alan Veteriner Hekim Seda Taşkan, Duayen Muhtar İrfan Acar'ın elini öperek görevi devir aldı.

Bandırma 17 Eylül Mahallesinin yeni Muhtarı Vet. Seda Taşkan ilçe seçim kurulundan teslim aldığı Mazbatası ardından bugün eski Hal binasında bulunan 17 Eylül Mahalle muhtarlığına gelerek görevi İrfan Acar'dan teslim aldı.

Seda Taşkan Muhtarlığa eşi ve bazı aza arkadaşları yanı sıra elinde Spathiphyllum (Barış Çiçeği) ile geldi. 31 Mart Mahalli seçimlerinde yeniden aday olmayan Mahalle Muhtarı İrfan Acar'ın elini öpen Taşkan,  bugüne dek verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür edip, 17 Eylül Mahallesinin kendisini unutmayacağını ifade etti.

İrfan Acar'da kendisine teşekkür ederek kendisinden görevi devir alan Seda Taşkan ve ekip arkadaşlarına başarı dileğinde bulundu.

Göreve talip olup seçimi kaybettikten sonra tası tarağı toparlayıp, kuru bir iskemle bırakmadan sırra kadem kaybolan muhtarların örnek alması gereken incelikle makamını Seda Taşkan'a teslim eden İrfan Acar “Görevler gelip geçicidir, Mahalle sakinlerimizin gönlünde hoş bir seda bırakabilmişsek ne mutlu bize.” dedi.

Uzun yıllar devlet hastanesinde Döner sermaye personeli olarak hizmet verdikten sonra aday olduğu 17 Eylül Mahallesinde 20 yıl Muhtarlık görevinde bulunduktan sonra kendi deyimi ile  “hoş bir seda bırakabilmişsem, ne mutlu bana.” derken Mahallesine hoş bir seda bırakmakla kalmayıp, görevini de, Mahalleyi' de SEDA'ya bırakan Duayen Muhtar irfan Acar gönül rahatlığı içinde mütevazı yaşamına dönerken görev bırakma anlamında da birilerine ders verdi.

17 Eylül Mahallesinin yeni Muhtarı Seda Taşkan'ın aza ekibinde ise Ev Hanımı Özge Deniz, Esnaf Köksal Saygı, Okul Öncesi Eğitmen Gamze Gümrükçü, Ev Hanımı Seyide Boz, Teknisyen Ferhat Durgut, Özel Sektör Çalışanı Pınar Aşırt yer aldı.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı