Veda vizyonu

Veda vizyonu

Motorsiklet kazasında hayatını kaybeden arkadaşları için vizyon hazırladılar.





Gönen, Manyas karayolu 3.km bulunan Çerepli köprüsünde yaptıkları kaza sonrası hayatını kaybeden Gönen Ticaret Odası Teknik ve Endüstri Meslek lisesi öğrencisi İbrahim Ersen Doğrul(17) Manyas`ın Akçaova köyünde toprağa verildi.

Göz yaşlarının sel olduğu Akçaova köyündeki cenazede İbrahim Ersen Doğrul`un okul arkadaşları ve çevresi hazır bulundu.



Kaza sabahı İkamet ettiği Manyas`ın Akçaova köyünden Gönen`deki okuluna girmek için motoru ile yola çıkan İbrahim Ersen Doğrul, Aynı köyden arkadaşı ve Gönen Belediyespor altyapı futbolcularından Ali Arıkan`ı da arkasına alarak yola çıkmıştı.

Yolun önemli bölümünü kat edip Gönen`e yaklaştıkları mezbahalar bölgesindeki Çerpeşli köprüsünde Gönen`den gelip Kalfaköy`e gittiği öğrenilen Güner Kahvecioğlu`nun kullandığı motorsiklet ile kafa kafaya çarpışmaları sonucu feci kaza meydana gelmişti.

İki motorsikletin çarpışmasına ortak olan köprünün demir korkulukları yaşanan dramın facia ile noktalarken Motorsiklet`i kullanan Lise öğrencisi İbrahim Ersen Doğrul kaza yerinde feci şekilde hayatını kaybetmişti.

Doğrul`un selesinde bulunan Gönen Belediyespor altyapı oyuncularından Ali Arıkan Gönen devlet hastanesindeki ilk müdahalesi ardından doktorların özel izni ile arkadaşı İbrahim Ersen Doğrul`un Akçaova köyündeki cenazesine katıldı.

Kazanın ardından ağır yaralı olarak Bandırma devlet hastanesine kaldırılan Güner kahvecioğlu ise bugün akşam saatlerinde yoğun bakımdaki tedavisi ardından hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.
Kazada 10 CAP 45 plaka sayılı motorsikleti ile Kalfa köy`e gitmekte iken kazaya karışan Güner Kahvecioğlu`nun durumunun halen ciddiyetini koruduğu kopan ayağından ise halen haberdar olmadığı öğrenildi.




Hüseyin Erdoğan
14.04.2013 09:53:25
vefat eden kardeşime allahtan rahmet ailesine baş sağlığı diliyorum benimde 1 yaş küçük oğlum var oda benim gibi motorsiklet kullanma hastası çok dikkat ister çok motor kullanmak ama ecel gelmiş kaza bahane doğrul ailesine allah sabırlar versin

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli