Veda mesajı yayınladı

Veda mesajı yayınladı

Ankara`da merkeze çekilen Balıkesir Valisi Ahmet Turhan veda mesajı yayınladı.

Saygıdeğer Balıkesirliler, Değerli Mesai Arkadaşlarım;

Son Valiler Kararnamesiyle Merkez Valiliğine atanmam nedeniyle Balıkesir Valiliği görevimden ayrılıyorum.

Balıkesir Valisi olarak iki yıllık görev sürem içinde görevimi büyük bir onur ve gururla yürüttüm. Siz değerli Balıkesirlilere hakkıyla hizmet etmenin kıvancıyla ayrılıyorum.

Valiliğim süresine; çözüm odaklı çalışmak, hep bir adım ilerisini planlayarak projeler üretmek, adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde sevgi, hoşgörü, tarafsızlık ve eşitliği hizmetimizin şiarı sayarak Balıkesirli hemşehrilerime hizmet götürme arzu ve isteğiyle çalıştım.

Eğitimden sağlığa, tarımdan turizme, kültüre, sanata, spora, ulaşıma, kentin tanıtımına kadar her alanda ilimizin daha iyi yerlerde olması için ekip arkadaşlarımızla birlikte canı gönülden çalıştık. 

Birlikte mesai yaptığımız, Balıkesir’i ileriye taşıma adına çaba gösterdiğimiz tüm çalışma arkadaşlarıma, meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütü yönetici ve üyelerine, bizlerle birlikte fedakarca koşturan basınımızın değerli mensuplarına teşekkür ederim.

Balıkesir’de hoş bir seda bırakmış olma temennisiyle; tüm vatandaşlarımıza varsa hakkımı helal ediyor, onlardan da bana olan haklarını helal etmelerini istirham ediyorum.

Balıkesir halkına sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.  

Tüm halkımızı Allah’a emanet ediyorum.

                                                   Ahmet TURHAN

                                                                                                   Vali



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli