"Vatan Sevdalıları" Sabah Namazında buluştu.

“Vatan Sevdalıları” Ülkücü Şehit Doç. Dr. Sinan Ateş’i andı

“Vatan Sevdalıları” platformu Bandırma Gönüllüleri ile sabah namazında Tekke Camiinde buluştu.

Tekke Camiinde buluşan Bursa ve Bandırma’dan katılan Ş. Doç. Dr. Sinan Ateş sevenleri Tekke Camiindeki sabah namazı ardından çorba ve tatlı ikramında bulunuldu.

 

Vatan Sevdalıları platformunun Bursa’da gerçekleşen Sabah buluşmalarının Bandırma’da gerçekleşen randevusunda konuşan Oktay Ferik, “Yaklaşık 1 ay önce rahmeti-rahmana kavuşan Doç. Dr. Sinan Ateş hayrına çorba ikramında bulunmak için toplandık. Burada merhumu seven onu ömrü hayatında hiç görmemiş olması ancak ona muhabbet besleyen, onun şahadetine üzülen, acısına üzülen, arkadaşlarımız dostlarımız bugün tekke camiini doldurduk, dualar semaya yükseldi, onun ve aziz şehitlerimizin ruhuna Fatiha okuduk, Bursa’dan misafirlerimiz var, bu çorba ikramının da Sinan başkan nezdinde çok ayrı bir anlamı var, Vatan sevdalıları platformu her hafta Pazar sabahı Bursa’da üstadı hz.lerinin manevi huzurunda Bursalı hemşerilerimize çorba ikramında bulunuluyor, bu geleneksel bir hal aldı. Serkan Gani bunun öncülüğünü yapıyor, Bu sabah çorbaları ikramımıza Sinan başkan’da zaman zaman Ankara’dan katılıyordu. Bizlerde Sinan Başkanımızın ruhuna, onun aziz hatırasına Bandırmamızda Tekke Camiinde çorba ikramında bulunarak ruhunu şad ettik hatıralarını, mücadelesini, bıraktığı anılarını yad ettik, Bu sabah buraya teşrif eden bütün eş, dost ve ülküdaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Ceneballah merhum başkanımıza rahmetiyle muamele etsin, şahadet ettiğine, şehit olduğuna inanıyoruz.   Bizleri de şefaatine nail eylesin,  Onun ruhu Kılıçkıran’a Süleyman Özmen’e, Gün Sazak’a, komşu eylesin.  Bizleri de onun ardından mücadelesine ortak eylesin, yarıda bıraktığı sancağını taşımaya nail etsin” dedi.    

 

 

“Vatan Sevdalıları” platformu sözcüsü Tarkan Gani ise “Sabahın bu erken saatinde burada yüzlerce insan toplandık, ben herkese tek tek teşekkür ediyorum. Sinan Başkan, kardeşimiz, başkanımız, her zaman ülkenin birliği, dirliği insanların bütünlüğü için öncülük etmiş bir kardeşimizdi. Hiçbir zaman ayrımcılık yapmazdı. Kimseye de nesin diye sormadı. Herkesin sofrasına oturur, kendi sofrasına da oturturdu, Ülke ve millet için acı bir kayıp, Türkiye gelecekte önemli bir yöneticisini kaybetti. Allah bizleri de şefehatine nail eylesin. Başımız sağ olsun.” Bursa'dan gelen Vatan sevdalıları daha sonra  Tekke camii kabristanlığında Camii'nin konumu hakkında imam Adem Turan'dan bilgi aldılar. Fatiha okudular.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı