Valisi Yazıcı Bandırma´da

Valisi Yazıcı Bandırma´da

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı kaymakam Sonel´den brifing aldı.

İçişleri Bakanlığı´nın Valiler Kararnamesiyle Balıkesir Valiliğine atanan, Vali Ersin yazıcı Bandırma Kaymakamlığı önünde çiçeklerle karşılandı. Vali Yazıcı´yı, karşılayanlar arasında AK Parti Milletvekili Sema Kırcı,  Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye başkanı Dursun Mirza,  Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Yılık, daire müdürleri kaymakamlık çalışanları yer aldı.

/resimler/2016-6/25/2159010955800.jpg

Karşılama için gelenlerle tokalaşan vali Yazıcı Kaymakamlık makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, Balıkesir´in güzel bir şehir olduğuna dikkati çekerken şunları söyledi:

?´ Bandırma´ya gelmekten mutluyum öncelikle onu ifade edeyim. İnşallah ayrılırken de Balıkesir halkı mutlu olacak diye düşünüyorum.  Ramazan münasebetiyle çok fazla hareketli olamadık. Ama Ramazanın bir faydası da çok sayıda iftara katılarak,  başta iş adamlarımız olmak üzere, binlerce kişiyle görüşmüş tanışmış gibi oldum.20 ilçemiz var, bu ilçeleri tanımam,  görmem lazım. Görsel hafızanın değerinden çok daha fazla güçlü olduğuna inanıyorum. İnsan gördüğünü daha az unutuyor. Bütün ilçeleri göreceğim. Bugün Bandırma ile başlıyoruz neden Bandırma ile başlıyoruz. En büyük ilçe olduğu için burayla başlıyoruz.´´

Bandırma´nın Balıkesir´in en büyük ilçesi olduğunu altını çizen vali Yazıcı,

?´Tabi ki bugünkü brifing de Bandırma´yı bir günde tanıyacak durumumuz yok. Ama şunu söyleyebilirim ki Bandırma Türkiye´nin güzel ilçelerinden birisi.´´ İfadesini kullandı.

Brifingin ardından Vali Yazıcı, Paşakonak Mahallesi´nde inşaatı yarım kalan Kültür Merkezi ile 100.Yıl Mahallesi´nde yapımı devam eden Teknik Endüstri Meslek Lisesi inşaatı gezdi ve ilgililerden bilgi aldı.  Ahmet PESEN

/resimler/2016-6/25/2159284393890.jpg



Anahtar Kelimeler: Valisi Yazıcı Bandırma
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli