Vali'den Bayram mesajı

Vali

Balıkesir Valisi hasan Şıldak, yayımladığı Ramazan Bayramı mesajı ile vatandaşların bayramını kutladı.

VALİ'NİN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI;

Yardımlaşma ve dayanışma ruhunun en üst seviyede yaşandığı, gönüllerin huzurla dolduğu, rahmet ve bereketin bollaştığı, muhtaçların gözetildiği Ramazan ayını geride bırakarak Ramazan Bayramı’na kavuşmuş bulunmaktayız. 

Bayramlar, anne, baba, komşu, dost, akrabaların ziyaret edildiği, milli birlik ve beraberlik hislerinin öne çıktığı, kardeşlik bağlarının pekiştiği özel günlerdir. Bu anlamlı, maneviyatı yüksek özel günlerde yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı en üst seviyede tutuyor, kırgınlık ve dargınlıkları bir kenara bırakarak birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiriyoruz. 

Milletimiz, geleneksel değerlerine olan bağlılığı, zor dönemlerdeki dayanışma ve yardımlaşma ruhu sayesinde yaşadığımız büyük deprem felaketinin ardından her bir ferdinin büyük desteğiyle, gönülden katkısıyla bir kez daha birlik ve beraberlik içinde kenetlenmiştir. 

Balıkesir halkı, asrın felaketinde ard arda yaşadığımız yıkıcı şiddetteki depremlerde ilk andan itibaren, bütün imkânlarını seferber ederek yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yanında yer almış, deprem bölgesinden gelen değerli misafirlerimize şefkatle kucak açmıştır. 

Halkımızın afet bölgesindeki yaraları sarmak için tek yürek olması ve gösterdiği yüksek duyarlılıktan dolayı gurur duyuyorum. Vatandaşlarımızın bayramın sevincini, heyecanını huzur içinde yaşayabilmeleri için Valiliğimiz tarafından gerekli tedbirler alınmış olup, ilgili birimlerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.

 Bayram sevincinin acıya dönüşmemesi, sevdiklerimize kavuşmanın mutluluğunun ve sevincinin üzücü haberler ile gölgelenmemesi için vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymaları konusunda daha dikkatli davranmalarını temenni ediyorum. 

Bayram coşkusunun herkesi kuşatmasını diliyor, başta Aziz Şehitlerimizin kıymetli aileleri, gazilerimiz, afetzede misafirlerimiz ve bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. 

Hasan ŞILDAK Balıkesir Valisi



Anahtar Kelimeler: ' Bayram mesajı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı