Vali'den Bandırma'da esnaf ziyareti

Vali

Vali Ersin Yazıcı; "Esnafın Dirliği, Huzuru ve Mutluluğunu Çok Önemsiyoruz!..."

ESNAFIN DİRLİĞİ, HUZURU VE MUTLULUĞUNU ÇOK ÖNEMSİYORUZ
Vali Ersin Yazıcı, Bandırma ilçesinde esnafı ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulundu.
Bandırma esnafıyla ve alış veriş yapan vatandaşlarla bir araya gelen Vali Ersin Yazıcı, Balıkesirli hemşehrilerinin sıkıntılarına ve mutluluklarına ortak olmaya ve vatandaşın yanında yer almaya devam ediyor.
Düzenli olarak esnaflara yönelik ziyaretler gerçekleştiren Vali Yazıcı, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ile birlikte Bandırma ilçe esnafını ziyaret ederek halkın sıkıntı ve taleplerini dinledi.
Balıkesir esnafıyla iç içe olduklarını belirten Vali Yazıcı, "Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz ve vatandaşlarımızı dinliyoruz. Yapabileceğimiz ne varsa onlarla istişare ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.


HER BİR VATANDAŞIMIZIN FİKRİ, ÖNERİSİ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ
Vatandaşların sorunlarını çözmek ve taleplerini değerlendirmek için mutlaka halkın içinde olmak gerektiğine vurgu yapan Vali Yazıcı, "Sık sık esnafımızın çayını içerek, onların dertlerini, sıkıntılarını dinlemek amacıyla esnafımızla bir araya geliyor, sohbet ediyoruz. Bizler halkın hizmetkârlarıyız, hizmet etmenin mutluluğu hiçbir şeyle ölçülemez. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ile vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Halkla iç içe yan yana hizmeti esas bildik ve bu nedenle her daim vatandaşlarımızın yanındayız. Bandırma'nın gelişmesinde esnafımızın çok büyük rolü var. Bandırma esnafı şunu bilmelidir; hiç çekinmeden her türlü sıkıntısını ve ihtiyacını bizlere iletebilir. Her bir vatandaşımız ve her bir vatandaşımızın fikri, önerisi bizim için çok değerli." diye konuştu.


ESNAFLAR ÜLKE EKONOMİSİNİN DİREĞİDİR
Esnafların ülke ekonomisinin direği olduğunu ifade eden Vali Yazıcı; halkla olan iletişimin güçlü tutulacağının altını çizerek, devlet olarak her zaman halkın yanında olacaklarını belirtti.


KONULARIN TEK TEK TAKİPÇİSİ OLACAĞIM
Esnafın ilerlemesi, gelişmesi ve sorunlarının giderilerek çözüm bulunması noktasında yanlarında olduklarını belirten Vali Yazıcı, "Halkımız ile sürekli iç içeyiz. Bu kapsamda Bandırma ilçemizdeki esnafımızla bir araya geldik. Esnaflarımızın taleplerini ve isteklerini kendilerinden dinledik. Bana iletilen konuların tek tek takipçisi olacağım. Sorunların çözümü noktasında elimizden ne geliyorsa yapacağız. Esnaf ve sanatkârlarımızın ülkemiz için ne kadar önemli olduğunun farkındayız." diye konuştu.


GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR
Devletin en önemli görevinin vatandaşın ihtiyaçlarını, sorunlarını zamanında ve süratle gidermek olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, "Gün birlik olma günüdür. Birbirimize güvenle bakalım. Şartlar ne olursa olsun, benim isteğim, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içinde olmanız, birbirinize kenetlenmenizdir. Bu şehrin insanları topraktan başlayıp sanayiciye kadar her şeyin en güzelini üretmeye gayret ediyor." dedi.
Bandırma esnafı ve vatandaşlar Vali Ersin Yazıcı'ya ziyaretlerinden ve vatandaşla iç içe olmasından dolayı teşekkür ettiler.



Anahtar Kelimeler: ' Bandırma' esnaf ziyareti
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli