Vali Ustaoğlu Marmara İlçesinde incelemelerde bulundu

Vali Ustaoğlu Marmara İlçesinde incelemelerde bulundu

Vali İsmail Ustaoğlu Balıkesir'in Marmara Denizi'ndeki kalbinde çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Marmara İlçesinde gün boyu süren bir program gerçekleştirdi.

Vali İsmail Ustaoğlu Balıkesir'in Marmara Denizi'ndeki kalbinde çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Marmara İlçesinde gün boyu süren bir program gerçekleştirdi.

İlçedeki programına Kaymakam Elif Çelik'i ziyaret ile başlayan Vali Ustaoğlu, ilçede yürütülen ve planlanan çalışmaları değerlendirmek üzere ilçe müdürleri ile bir araya geldi. Ustaoğlu, başkanlığında yapılan toplantı sonrasında İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Balıkesir'in ada İlçesinde ilgiyle karşılanan Vali Ustaoğlu, Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'a da ziyarette bulundu. Ustaoğlu daha sonra Avni Jale Özken Marmara Adalar Müzesi ile Marmara Halk Eğitim Merkezi'nde inceleme yaparak bilgi aldı.
İl genelindeki yatırımları ziyaretleriyle yakından takip eden Vali İsmail Ustaoğlu Marmara Süleyman İlik Devlet Hastanesi'nde ziyaretinde sağlık personeline çalışmalarında kolaylık diledi. İlçedeki yoğun programında vatandaşlar ile bir araya gelen Vali Ustaoğlu, Topağaç Mahallesi'ni ziyaretinde yoğun ilgiyle karşılandı.

Vali Ustaoğlu İlçedeki programı kapsamında daha sonra Marmara-Saraylar arasında Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden yolda incelemede bulundu, çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldı.

İlçeyi ziyaretinde toplumun bir çok kesimi ile bir araya gelen Ustaoğlu; Adnan Öztürk Spor Kompleksi, Ahmet Remzi Dinçer Saraylar Terminali, Halk Kütüphanesi ve Marmara Gençlik Merkezini ziyaret etti. Vali Ustaoğlu burada bulunan çocuklar ve vatandaşlarla sohbet etti.

Vali İsmail Ustaoğlu Marmara İlçesindeki programında, geri dönüşümde örnek uygulamaların yapıldığı Ekinlik Adası'ndaki Sıfır Atık Bölgesindeki çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Geri kazanılabilir atıkların tekrar ekonomiye katkı sağladığı projeye emek veren herkese teşekkür etti.

İlçeye bağlı Ekinlik Adası ve Avşa Adasında vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Vali Ustaoğlu herkesle yakından ilgilendi, hatıra fotoğrafı çektirdi. Avşa Adası Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Çağrı İstasyonu'nda incelemede bulunan Ustaoğlu, yapımı devam eden Jandarma Karakolu Binası inşaatının son durumu ile ilgili bilgi aldı. Vali Ustaoğlu daha sonra Erdek Pașalimanı'nı ziyaret ederek ada  sakinleriyle bir araya geldi. Burada Pașalimanı Jandarma Karakolu'nu ziyaret ederek asayiş ve güveni temin eden personele başarılı çalışmalar temenni etti. Vali Ustaoğlu incelemeleri kapsamında son olarak Erdek TCSG-313 Sahil Güvenlik Botu'nun faaliyetleri hakkında bilgi aldı.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı