Vali Ustaoğlu Avşa'da

Vali Ustaoğlu Avşa

Vali İsmail Ustaoğlu ve il protokolü Avşa'da Jandarma karakol binası açılışına katıldı.

Vali İsmail  Ustaoğlu ve il protokolü Avşa'da Jandarma karakol binası açılışına katıldı.

Buğdaylı, Bandırma Organize sanayi Bölgesi ve Erdek ilçe Jandarma bölük komutanlığı Hizmet binalarından sonra bugün Avşa Jandarma karakol hizmet binası açılış programı için Avşa'ya gelen Vali İsmail Ustaoğlu, açılış programı sonrası ada esnafını dolaşıp hal, hatır ve sohbet olanağı buldu.

Vali Ustaoğlu; “Jandarma; üstün vazife anlayışı ve sarsılmaz disiplini ile kutsal vatan toprakları üzerinde görev yaptığı her noktada Türkiye Cumhuriyeti’nin gücü ve teminatı olmuştur.” dedi.

Erdek'ten deniz yolu ile Avşa'ya ulaşan Vali İsmail Ustaoğlu'nun beraberinde Balıkesir il Cumhuriyet Baş Savcısı Abdulkadir Akın, il Jandarma Alay komutanı Tümg. Nurettin Alkan, il Emniyet müdürü Hasan Yiğit, Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirbaş, Balıkesir Büyükşehir Güney Marmara Şehircilik daire Başkanı Koray Başa vardı.

Vali İsmail  Ustaoğlu ve il protokolünü Avşa'da Marmara Adalar İlçe Kaymakamı Elif Çelik, Belediye Başkanı Aydın Dinçer, Avşa Mahallesi Muhtarı Bintuğ Yasakçı ve Deniz Mahallesi Muhtarı Huzur Üstün karşıladı.



Anahtar Kelimeler: Ustaoğlu '
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı