Vali Hasan Şıldak'tan Erdek gündemi

Vali Hasan Şıldak

Ocaklar'da yapılan güvenlik koordinasyon toplantısı ardından bir dizi incelemede bulunan Vali Hasan Şıldak önemli açıklamalarda bulundu.

Erdek, Ocaklar Çetin Otel'de planlanan bölge güvenlik koordinasyon toplantısı ardından Erdek İskelesine gelerek Sahil Güvenlik gemisi ile körfez'e açılan Vali Hasan Şıldak, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Denzicilik fakültesi dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, Tarım il Müdürü, İl Çevre Müdürü, Bandırma Koyunculuk araştırma enstitüsü yetkilileri ile yaptıkları inceleme sonrası gerçekleştirdiği basın açıklaması ile Müsilaj olumsuzluğunun önlenmesine ilişkin yapılacak önlemler hakkında bilgi, verdi.

Vali Hasan Şıldak, Güvenlik koordinasyon toplantısı için geldikleri Erdek'te Kaymakamlık ve adliye'nin yer aldığı Hükümet konağında incelemede bulundu. Vali, Hasan Şıldak tarihi yapının tadilat projesini gerçekleştirecek Mimar ve Mühendis ile görüşmesi ardından Erdek Hükümet Konağının ele alınarak modern hale getiriliceğini, ayrıca Erdek Adliyesi, Erdek ilçe Jandarma Komutanlığı, yıkılan öğretmen evi binalarının yeniden yapılacağını, bununla birlikte depreme dayanıklı olmadığı gerekçesi ile yıkılan Erdek Anadolu lisesinin Av. Hasan Tozun tarafından yapılacağını, atıl olan eski Askerlik şubesinin ise uygun şartlarda kullanımının sağlanacağını söyledi.



Anahtar Kelimeler: Hasan Şıldak' Erdek gündemi
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı