Vakıf Katılım'dan 154'üncü şube

Vakıf Katılım

Bandırma ile birlikte Vakıf Katılım'ın Şube sayısı 154 ulaştı

Vakıf Katılım Bandırma’daki şubesini hizmete aldı. Açılışta konuşan Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik,“Uzman kadromuz ve çözümlerimizle bireysel müşterilerimizin yanı sıra KOBİ’lere de hizmet vereceğiz” dedi.

Katılım finans dünyasına yeni bir soluk getiren Vakıf Katılım, Bandırma’daki şubesini hizmete aldı.Ülke genelinde şubeleşme çalışmalarına devam eden Vakıf Katılım, müşterilerine uzman kadrosuyla katılım finanshizmeti verecek. Bireysel müşterilerin yanı sıra KOBİ’lere de finansal destek sunacak olan Vakıf Katılım’ın Bandırma Şubesi’nin açılışına Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Bandırma Ticaret Odası Başkanı AdemYılmaz, Bandırma MÜSİAD Başkanı Cemal Gümüş, Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürü Gökhan Bahçecik, Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Erdoğmuş,Vakıf Katılım üst yöneticileri ve Bandırmalılar katıldı.

Açılış töreninde gazetecileri bilgilendiren Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım’ın Bandırma Şubesi’yle birlikte 154 şubeye ulaştığını söyledi.

Çelik, “Biz burada sanayicimizin, iş adamımızın, tüccarımızın, esnafımızın ve kobilerin yanında olmak için buradayız. Onlara destek vermek için buradayız. İnşallah biz burada topladığımız fonların tamamını burda kullandıracağız. İhtiyaç olursa da burayı desteklemeye devam edeceğiz. Bandırma bizim için önemli, hem sanayisi, ticareti, limanı, nüfusu ve bu anlamda katılım finans sektörüne katkılarını bildiğimiz için burada şubemizi açtık. İnşallah Bandırma halkımızın vatandaşlarımızın desteğiyle de şubemizi burada hızlı bir şekilde büyütüp, Bandırma ticaretinin, sanayicisinin , esnafının hizmetine sunacağız. Biz Vakıf Katılım olarak olarak bahsettiğimi gibi 154. ncü şubemizi açtık. Yıl sonuna kadar 165 şubeye ulaşacağız. Bu çerçevede şu anda toplam aktif büyüklüğümüz 160 milyarı aşmış durumda. Topladığımız fonları tamamen sanayi ve işadamlarının ihtiyaçlarına kullanıyoruz ve 100 milyarı aşan bir nakdi finansmanımız, toplamda da 140 milyarlık bir plasman hacmine sahibiz. Bu anlamda da katılım finansın Türkiye’de yaygınlaşması, genişlemesi adına da şube açmaya devam edeceğiz. Hedefimiz yıl sonu itibariyle de 165 şubeye ulaşmak, bu anlamda faaliyetlerimizle hem işadamlarımızı ve sanayimizi desteklediğimiz gibi, hükümetimizin devletimizin de liralaşma politikalarına da destek vermeye devam ediyoruz. İnşallah Vakıf Katılım olarak Türkiye’nin ve Bandırma’nın hizmetinde olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. Ahmet  PESEN



Anahtar Kelimeler: Vakıf Katılım' '
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı