Üzgünüm...

Üzgünüm...

AKP eski Erdek İlçe Başkanı Onay: "Tabii ki üzgün ve mutsuzum"

 

/resimler/2015-6/9/1035216151484.jpg

Adalet ve Kalkınma Partisi`nin(AKP) eski  Erdek İlçe Başkanı ve eski Balıkesir İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Onay, 7 Haziran seçimini değerlendirirken, "Tabii ki üzgünüm ve mutlu değilim" dedi. 13 yıllık hizmetlerin karşılığında partilerinin bu duruma gelmesinin kendisini üzdüğünü vurgulayan Onay, şunları söyledi:

"Demokrasilerde halkın oyuna saygı duymak gerekir. Partimiz, elbette ki bu sonucu kendi içinde değerlendirecek ve gerekli dersleri çıkaracaktır. Ancak yola birlikte çıkılıp yolda bırakılanlarla yolda bulunanlar arasındaki fark iyi değerlendirilmelidir. Tabii ki, seçimden sonra bugün ortaya çıkan parlamento tablosu da pek iç açıcı değildir. Bu tablo iş adamlarını da, esnafları da mutlu etmez. Kısacası, 8 Haziran`da karamsar bir güne uyandık."

AKP içinde 12 yıllık bir emeği bulunması nedeniyle 7 Haziran seçiminde aldıkları sonuca üzüldüğünü belirten Onay, "Politikada halka hizmet çok önemlidir. Her şeyden önemlisi de halkla gönül köprüsü kurmaktır" dedi.

                               



Hasan DUTYEMEZ
10.06.2015 14:48:50
İçten İçten seviniyorsundur sen Erdek de AKEPE iki seçimdir mağlup beni görevden alırmısınız görün diyorsundur içten içten

Anahtar Kelimeler: Üzgünüm...
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı