Uz. Dr. Orhan Can İYİ Partiden aday adayı oldu.

Uz. Dr. Orhan Can İYİ Partiden aday adayı oldu.

Dr. Orhan Can, zorunlu dönüş yaptığı memleketi Bandırma’da özel bir sağlık merkezinde görev aldığını, Kendisinin de İYİ Partiden Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Karabük’te MHP’den belediye Meclis üyeliği görevinde bulunan Dr. Orhan Can, zorunlu dönüş yaptığı memleketi Bandırma’da özel bir sağlık merkezinde görev aldığını, Kendisinin de İYİ Partiden Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

İYİ Partide İlçe Başkanı Necmi Sert ile başlayan aday adaylığı açıklaması bugün Uz. Dr. Orhan Can ile devam etti.

İYİ Partideki açıklamada uzun yıllar yurt içi, yurt dışı sağlık çalışmaları sonrası hekimlik yaptığı Karabük’te MHP den Belediye Meclis üyeliği görevinde bulunduğunu açıklayan Dr. Orhan Can, 1924 Lozan mübadili bir ailenin Sahil Yenice köyü eşrafından olduğunu açıkladı.

Belediye Başkanlığı aday adaylığının ise memleketine olan vefa borcunu ödemekten kaynakladığını vurgulayarak  mali konuda sıkı bir ekonomik politika uygulaması ile Bandırma’nın beklentilerine çözüm üretmenin mümkün olduğunu söyledi.



demokrat
10.12.2023 13:15:46
Bugün ufak ortak cinpinçeki dinledim.İktidarda olduklarını söylüyordu.Güldüm.Sonra düşündüm,2015'e kadar birbirine tüm galiz küfürleri edenler(bu kadar küfre rağmen mahkemeye gitmediler);tamamen tesadüf(vatan-millet ve makam-kemik sevdalıları sözde)sarmaş dolaş olmuşlar.Güldüm.Sonra ülke ahvaline ve makarnaya(Allah eksikliğini göstermesin) baktım.Güldüm.Bir gece ansızın gelebilirim,bir dakika bir dakika(pardon moderatöre van minüt(Münüt de denmiş olabilir o ingilazca ile).Yine güldüm.Sonra adaylık açıklamalarına baktım.Maşallah,barekallah...Bolluk,bereket,hareket.Hay aksi yine güldüm.Tilkiyi tavukla taşlıyorlarmış,o gayet memnun"Allah'ım azabımı artır."diyormuş.Yine güldüm.Tüm demokrat dostla,siz de gülün,gülmek iyidir.Siyaseti çıkar için yapmayan,dik duruşlu ve onurlu tüm dostlara saygılarımla.

Anahtar Kelimeler: . . Orhan Partiden adayı .
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı