Utku yükselişini sürdürüyor

Utku yükselişini sürdürüyor

Bursaspor teknik kadrosu onu A takıma hazırlıyor.




Gönenli Utku Türk`un Bursaspor`daki yükselişi hemşehrilerinin yüreğini kabartıyor.

Bursaspor Teknik direktör Hikmet Karaman tarafından a takım antrenmanlarına davet edilen ve çalışmalarını a takımla sürdüren Utku Türk, yıldız oyuncularla antrenman yapmanın kendisi için çok büyük bir tecrübe olduğunu söyledi.

Kısa bir süre önce teknik direktör Hikmet Karaman tarafından a takım antrenmanlarına çağırılan Utku Türk, a takım oyuncuları ile yapılan çift kale maçta görev alarak yeteneklerini gösterdi. Başarılı sol ayak, televizyondan seyrettiği yıldız oyuncularla antrenman yapmanın kendisi için çok büyük bir tecrübe olduğunu söyledi.

Utku Türk, hocasına ve tecrübeli oyunculara kendisine verdikleri destekten ötürü teşekkür ederken,  başarılı olmak ve kendisini geliştirmek için çok çalıştığını belirterek, “Ailem ve Gönen’deki futbolseverlere başarılı olmak için verilmiş bir sözüm var. İnşallah önemli bir sakatlık yaşamam ve sözümü yerine getiririm” dedi. Utku, çift kale maçta Pablo Batalla ile ikili mücadelede görülüyor. Hemen arka planda ise ondan çok şey bekleyen teknik direktör Hikmet Karaman oyuncusunu seyrediyor.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli