Utanmak gerek!...

Utanmak gerek!...

Doğa insanoğluna öyle bir ders verdi ki, utanmamak elde değil

Ağzı olmasa´da, dili olmasa´da, düşüncesi olmasa´da doğa kendine ait olmayan nesle ile kirletilmesine gönlü razı olmadı ve İnsanoğlu tarafından çöp kovası olarak kullanılmasına daha fazla tahammül emeyerek hepsini topladı, kentin en müstesna köşesinden getirdi sahile bıraktı.

/resimler/2018-1/18/1912218771216.jpg

Eski iskeleden Hayal bahçesine yürümek isteyenler önce gözlerine inanamadı, "Büyük bir olasılık ile temizlik işleri veya çevrecilerin sosyal bir çalışması olarak değerlendirdi." oysa gerçek öyle değildi.

Lodos Mendirek içinde oluşturduğu gel-git lerle denize atılan tüm çöpleri düzgün ve düzenli şekilde getirdi kayıkçı barınağına bıraktı.

Doğa üzerine düşen görevi yaptı. Denizin kirletilmemesinin, kirletilirse ne yapılması gerektiğini doğa ritmik hareketleri ile tüm insanlık alemine gösterirken, bir zamanlar bölgeyi ihata altına alan Büyükşehir çevre daire başkanlığına da bir mesaj bıraktı.

"Kiraları toplayıp, paraları istiflemekle meşguliyeti bırak, denizini temizle." diyemese de, bıraktığı mesaj "Arif olan anlar!.. "cinsinden oldu.

Bandırma halkı şimdi bekliyor, büyükşehir çevre daire başkanlığı gereğini ne zaman yapacak?...



Anahtar Kelimeler: Utanmak gerek
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli