Üstün Kaliteye ePDA Ödüllü Bir Dokunuş

Üstün Kaliteye ePDA Ödüllü Bir Dokunuş

Üstün Kaliteye ePDA Ödüllü Bir Dokunuş: Endüstri standartlarını en son teknolojiyle bir araya getirerek yeniden tanımlıyoruz.

Üstün Kaliteye ePDA Ödüllü Bir Dokunuş: 

Endüstri standartlarını en son teknolojiyle bir araya getirerek yeniden tanımlıyoruz.

Yemmak, prestijli European Product Design Award'un endüstriyel tasarım kategorisinde Mikronize Değirmen makinesi ile ödüle layık görüldü. Türkiye'nin yem endüstrisinde önde gelen makine ve ekipman üreticisi olan Yemmak, aldığı tasarım ödülü ile küresel arenadaki başarısını pekiştirmeyi amaçlıyor

Yemmak Genel Müdür Yardımcısı Halil Yırtımcı, ödül hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Üretimimizin büyük bir kısmını dünya genelinde 46 ülkeye ihraç ediyor ve sektörde önde gelen firmalar arasında yer alıyoruz. Bu başarıyla Türkiye için değer yaratmaya devam ediyoruz. Aldığımız bu ödül, Yemmak'ın ekipmanlarında sürdürebilirlik ilkesini tasarım ile birleştirdiğinin en önemli göstergesi” dedi.

Yemmak'ın FGHM serisi Mikronize Değirmenleri, balık yemi ve evcil hayvan maması üretiminde kritik bir rol oynuyor. Üretim sürecinde hayati bir rol üstlenen bu değirmenler, 10 mm çapındaki ham maddeleri 50 µm'ye kadar küçültmek için özel olarak tasarlanmıştır. Yeni tasarımıyla dikkat çeken bu makine, geri dönüştürülebilir malzemelerden üretilmiş olup dinamik ve maskülen çizgilere sahiptir. Ürün; yenilik, estetik, işlevsellik ve ergonomi gibi çeşitli kriterlere göre değerlendirildi. Modern ve minimalist bir görünüme de sahip olan bu tasarım, Yemmak'ın kurumsal kimliğine uygun şekilde düşünülmüştür. Bu harika başarıyla gurur duyuyoruz. 

European Product Design Award, günlük hayatı kolaylaştıran ve yenilikçi çözümler sunan tasarımlara her yıl 19 farklı kategoride veriliyor. Dünya genelinden başvuruların kabul edildiği bu ödül programı, Avrupa Parlamentosu işbirliği ile düzenlenen tek tasarım yarışması olma özelliğini taşıyor. Dünya çapında tanınan European Product Design Ödülleri, hem tasarım ekiplerini hem de bireysel tasarımcıları, stratejik düşünce ve hayal gücünün mükemmel bir ürüne dönüşmesini ödüllendirmeyi amaçlamaktadır.



Anahtar Kelimeler: Üstün Kaliteye Ödüllü Dokunuş
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı