Unutmadık, Unutmayacağız...

Unutmadık, Unutmayacağız...

Belediye Başkanı Sedat Pekel'in Bülent Ecevit'in 7.ölüm yıl dönümü``

Anma Mesajı…

 Türk siyaset tarihinde dürüstlüğün ve sadeliğin sembolü olan CHP’nin 3. Genel Başkanı,  Başbakanımız, halkın Karaoğlan’ı Merhum Bülent Ecevit’ i ölümünün 7.yılında saygı ve özlemle anıyorum. 

Türk solunun önemli isimlerinin başında gelen Bülent Ecevit, eşitliğe olan inancıyla yurttaşlar arasında ayrımcılık yaratacak politikalardan uzak durmuştur.

Siyasi yaşamı boyunca ilkeli ve dürüst siyaset ahlakından ödün vermez kişiliğiyle taraflı tarafsız tüm kesimlerin saygınlığını kazanmış önemli bir devlet adamı olan Bülent Ecevit, 1970 yılların karanlık günlerinde ülkemizde sosyal demokrasinin gelişmesi için büyük bir mücadele örneği sergilemiştir.

Bugün ne yazık ki dış politikada göremediğimiz tutarlı ve dik duruş, Ecevit’in döneminde izlenen ulusal birliği ön plana çıkaran politikalarla onurlu bir şekilde sürdürülmüş, ülke çıkarları her zaman ve her yerde korunmuş ve bu politikalardan hiçbir zaman ödün verilmemiştir.

Laik Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün ilke ve devrimlerine bağlılığı, sadeliği, dürüstlüğü ve demokratik uzlaşma siyasetine katkılarıyla bizlerin her zaman esin kaynağı olacaktır.

Onurlu ve mütevazi yaşamından hiçbir zaman ödün vermeyen, bizlere kazandırdıklarıyla her zaman gönlümüzde yer edinen Bülent Ecevit’i; ölüm 7.yıldönümünde rahmetle ve saygıyla anıyorum.

 

                                                                              Sedat PEKEL

                                                                       BELEDİYE BAŞKANI



nusred yılmaz
7.11.2013 17:22:44
Ecevitin masalara vurarak şu hanıma haddini bildirin dedigi günü asla unutmayacagız. o gün anladık ecevitin NE oldugunu.

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı