ÜNLÜLER, MEME FARKINDALIĞI İÇİN “PEMBE AYNA SÖYLE BANA” DİYOR

ÜNLÜLER, MEME FARKINDALIĞI İÇİN “PEMBE AYNA SÖYLE BANA” DİYOR

Pembe Ayna karşısına geçen ünlülerden, 01-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalığı için mesaj var: “Pembe Ayna Söyle Bana…”

Pembe Ayna karşısına geçen ünlülerden, 01-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalığı için mesaj var: “Pembe Ayna Söyle Bana…” 

Memorial Sağlık Grubu’nun, kadınların meme farkındalığı için her ay düzenli olarak ayna karşısında meme yapısını kontrol etmesi ve gördükleri herhangi bir değişiklikte önlem alması gerektiğine dikkat çekmek için hayata geçirdiği “Pembe Ayna” projesi, bu yıl sanat, spor ve televizyon dünyasının ünlü isimlerini buluşturuyor.

“Pembe Ayna Söyle Bana” mottosuyla ayna karşısına geçen ünlüler, meme kanseri farkındalığına ilişkin mesajlarını, Pembe Ayna’dan yansıtarak kadınlara aktarıyor. Birbirinden ünlü isimlerin; bedeninin farkında olan, kendini ve hayatı seven, kanserle mücadeleden vazgeçmeyen kadınları tasvir eden fotoğrafları ile mesajları, “Pembe Ayna Meme Kanseri Farkındalık Sergisi” ve dijital bilinçlendirme spotlarında anlam kazanıyor.  

Serginin yapımcılığını Zuhal Ceran, ünlü isimlerin çekimlerini fotoğraf sanatçısı Cengiz Dikbaş üstleniyor. Meme kanseri farkındalığına özel tasarlanan ve pembe renkli kıyafetlerden oluşan styling ünlü modacı Tanju Babacan’a ait. Sergiye katılan ünlü isimlerin makyajı da Eve make-up artistleri tarafından Eve makyaj ürünleriyle gerçekleştiriliyor. 

Lansmanda Babacan’ın meme kanseri farkındalığına özel tasarladığı pembe renkli kıyafetin satışından elde edilen gelir, İyi Niyet Derneği’ne başvuran meme kanseri hastalarının tedavisi için kullanılacak. 

 “Pembe Ayna Söyle Bana” diyen ünlü isimler: Aysu Türkoğlu, Başak Gümülcinelioğlu, Begüm Öner, Cansu Tuman, Dicle Doğan, Evrim Keklik, Feyza Civelek, Nefise Karatay, Nisa Bölükbaşı, Nur Viral, Simay Rasimoğlu, Şahika Ercümen, Şebnem Dönmez, Şeyda Coşkun, Zeynep Beşerler, Zeynep Sever Demirel. 

Meme Kanseri Farkındalık Sergisi, lansmanın ardından 01-31 Ekim tarihleri arasında Memorial Bahçelievler Hastanesi lobi salonunda bulunan Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilecek. 

Memorial Sağlık Gurubu ve İyi Niyet Derneği işbirliğiyle, 01 - 31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık ayı kapsamında, 28 Eylül Perşembe günü Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek Pembe Ayna Meme Kanseri Farkındalık lansmanına katılımınızdan mutluluk duyacağız. 

 

28 Eylül 2023 Perşembe / 12.00-14.00

Zorlu Performans Sanatları Merkezi - Meydan Fuaye

 

Bilgi ve iletişim için:

Yasemin Aktaş / Marka İletişim Müdürü 05493146745

yasemin.aktas@memorial.com.tr

Binhan Aydın/ Medya İletişim Md. 05493146743

binhan.aydin@memorial.com.tr

Esra Aydemir/ Marka ve İletişim Grup Md. 05493146741 

esra.aydemir@memorial.com.tr

Ali.balci/ Medya İletişim Kıdemli Uz. 05493146796 

ali.balci@memorial.com.tr

Melis Bakangöz/ Medya İletişim Uz. 05493178048

melis.bakangoz@memorial.com.tr 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı