Ünlü Mevlithan Adem Uran Tuzakçı`da kulakların pasını sildi

Ünlü Mevlithan Adem Uran Tuzakçı`da kulakların pasını sildi

İzmir, Karşıyaka,Bostanlı`da Beşikçioğlu Camii İmam Hatip`i Adem Uran uzun bir aradan sonra Tuzakçı`da dostları ile buluştu.





Gönen`in, çeltik diyarı Tuzakçı`da 13. geleneksel şenliği ve Köy hayrı için Tuzakçı`ya gidenler ilahiyat dünyasının önde gelen isimlerinden  İzmir, Karşıyaka,Bostanlı, Beşikçioğlu Camii İmam Hatip`i Adem Uran`ı dinleme şansını yakaladılar.




Uzun bir aradan sonra kadim dostları İlahiyat dünyasının önde gelen ismi Adem Uran`ın Tuzakçı`ya geleceğini öğrenen Bandırma Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Hacı Orhan Turaçlı ile AKP milletvekili aday adaylarından bölgemiz iş adamı, Ford Muslubaşlar yöneticisi Ramazan Muslubaş pazar günü tüm randevularını iptal ederek Tuzakçı`daki yerini aldılar.



Büyük katılımın olduğu 13. Geleneksel Çeltik şenlikleri ve köy hayrı organizasyonunda hazır bulunan Adem Uran mevlit vesilesi ile çıktığı İzmir dışında Turaçlı ve Muslubaş gibi hatırlı dostları ile buluşmasının kendi adına büyük mutluluk olduğunu söyledi.

Turaçlı ve Muslubaş`ta, Adem Uran gibi ilahiyat dünyasında yeri zor doldurulacak bir sesin kendi bölgelerine gelmesini büyük mutluluk olarak değerlendirdiklerini belirterek Adem Uran adının ilahiyat dünyasındaki kalitesinin yeri doldurulamayacağını belirterek kendisini dinlemekten büyük keyif aldıklarını kaydettiler.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli