Üniversitenin ?Tercih ve Tanıtım Günleri? Başlıyor

Üniversitenin ?Tercih ve Tanıtım Günleri? Başlıyor

(YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite adaylarının sağlıklı tercih yapmaları amaçlanıyor.

Üniversite, 2-14 Ağustos 2018 tarihleri arasında aday öğrencilerin, kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda meslek alanlarını tanıyarak tercihlerini yapabilmeleri amacıyla ?Tercih ve Tanıtım Günleri? düzenledi.

Düzenlenen ?Tercih ve Tanıtım Günleri? kapsamında Merkez Yerleşkede 08.30-17.30 saatleri arasında, Bandırma Cumhuriyet Meydanı, Bandırma İDO Terminali önü, Erdek Cumhuriyet Meydanı, Manyas Atatürk Meydanı ve Gönen Banyolar Caddesi´nde ise 10.00-22.00 saatleri arasında tanıtım stantlarımız açılacak.

Üniversite adaylarının merakla ve heyecanla beklediği Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite adayları tercih dönemine girdi. Tanıtım stantlarında ?Tercih ve Tanıtım Günleri? kapsamında, tercih dönemine giren aday öğrencilere akademik personeller ve uzman rehberler ile üniversite bölüm ve programları ile ilgili ve üniversitenin genel tanıtımı hakkında bilgilendirme hizmeti verilecek. Ayrıca tanıtım stantlarında, üniversite; akademik birimleri, bölümlere ait puanları, yerleşkeleri, sosyal imkânları, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, öğrenci toplulukları, Erasmus, Farabi ve Mevlana programları hakkında da merak edilen tüm sorular yanıtlanacak.



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli