Üniversite'den 10 Ocak kutlaması

Üniversite

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Düzenlediği Basın Toplantısıyla Basın Mensuplarını Ağırladı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Merkez Yerleşkemizde kahvaltılı bir basın toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Kurumsal İletişim Koordinatörü Ömer Şimşek ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Karatepe katıldı. Basın mensupları ile bir araya gelmiş olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir öncelikle basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak bu zorlu mesleği icra eden basın mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında ayrıca Üniversitenin personel ve öğrenci sayıları, akademik gelişimi,yeni açılan bölüm ve programlar veyerleşkelerdeki inşaat faaliyetleri konularında genel bilgiler paylaştı. Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in açıklamaları sonrasında ise soru-cevap bölümünde basın mensuplarının soruları cevaplandı. 

Basın toplantısının sonunda Bandırma Gazeteciler Cemiyeti adına Başkan Kaan Bingül tarafından Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e Atatürk ve Bandırma Vapuru’nun resmedildiği rölyef bir eser hediye olarak takdim edildi. Toplantı, günün anısına gerçekleşen toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.



Anahtar Kelimeler: Üniversite' kutlaması
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı