Üniversiteden Kariyer festivali

Üniversiteden Kariyer festivali

BANÜ-KAGEM ile İŞKUR İş Birliğinde Düzenlenen ?Kariyer Festivali? Başarıyla Gerçekleşti

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) ile Bandırma Çalışma ve İş Kurumu arasındaki iş birliği kapsamında, 20-23 Kasım tarihleri arasında üniversitemiz meslek yüksekokulu öğrencilerine yönelik olarak ?Kariyer Festivali? düzenlendi.

/resimler/2018-11/25/0012265406126.jpg

Türkiye´de meslek yüksekokullarına yönelik olarak düzenlenen ilk kariyer festivali olma niteliği taşıyan etkinlik, 20 Kasım tarihinde Gönen Belediye Kültür Merkezi´nde, 21 Kasım tarihinde Manyas Meslek Yüksekokulumuz´da, 22 Kasım tarihinde Erdek Meslek Yüksekokulumuz´da ve 23 Kasım tarihinde de Bandırma Meslek Yüksekokulumuz´da gerçekleşti.

/resimler/2018-11/25/0012468687643.jpg

20 Kasım tarihinde Gönen Belediye Kültür Merkezi´nde gerçekleşen etkinliğin öğleden önceki oturumunda panelin moderatörü Denizcilik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Sarı olurken, panelin konuşmacıları ise Gönen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Aydoğmuş, Mimarlar Odası Gönen Temsilcisi Mehmet Ersoy Fidan ve Girişimci Eğitmeni Tufan Ata Türkyılmaz oldu. Öğleden sonra gerçekleşen oturumda ise panelin moderatörü yine Denizcilik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Sarı olurken, konuşmacıları ise Teksüt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık, Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet Selvi ve Bupiliç Yönetim Kurulu Başkanı Onur Özkul oldu.

/resimler/2018-11/25/0022382917999.jpg

21 Kasım tarihinde Manyas Meslek Yüksekokulumuz´da gerçekleşen etkinliğin öğleden önceki oturumunda panelin moderatörü üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Metehan Yılgör olurken, panelin konuşmacıları ise Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın, Bupiliç İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü Sadettin Kutlu, Adin Otomotiv İnsan Kaynakları Yöneticisi Dilek Polatgil ve İş Güvenliği Uzmanı Burhan Erdim oldu. Öğleden sonra gerçekleşen oturumda ise panelin moderatörü yine üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Metehan Yılgör olurken panelin konuşmacıları ise Gönenli Süt ve Süt Ürünleri İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü Osman Gündoğan, Hamsi Finger Kurucusu Gürkan Gediz ve Özel Bandırma Royal Hastanesi Müdürü İsmet Karakaya oldu.

/resimler/2018-11/25/0023145887438.jpg
22 Kasım tarihinde Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Salonu´nda gerçekleşen panelin moderatörlüğünü Erdek Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. İsmail Şahin yaparken, panelin konuşmacıları ise Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, Kırtay Otelcilik Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kırtay, Grand Asya Hotel Genel Müdürü Ömer Kurubaş, Eken Otel Müdürü Halil Alp Güngör ve Baştaş Grup İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü oldu.
23 Kasım tarihinde Bandırma Meslek Yüksekokulumuz´da gerçekleşen etkinlik ise üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) ile Bandırma Çalışma ve İş Kurumu arasındaki iş birliği kapsamında düzenlenen ?Kariyer Festivali?nin bu yıl gerçekleşen son etkinliği oldu. Düzenlenen etkinliğin açış konuşmalarını gerçekleştiren Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, ?Öncelikle Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir´in selam ve başarı dileklerini sizlere iletmek istiyorum. Üç gündür devam eden bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Gönen, Manyas, Erdek ve Bandırma´da düzenlenen etkinlik dizisi için üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Bandırma Çalışma ve İş Kurumu´na çok teşekkür ediyorum.? dedi.
Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel´in konuşmalarının ardından, etkinliğin öğleden önce gerçekleşen oturumunda panelin moderatörü Bandırma Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Celalettin Yanık olurken, konuşmacılar ise Bantaş Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Brav, Yemtar Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Çolak ve Karlahan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Karlahan oldu.

/resimler/2018-11/25/0023594950947.jpg

Bandırma Meslek Yüksekokulumuz´da gerçekleştirilen ?Kariyer Festivali? etkinliğinin öğleden önceki oturumu, plaket takdimiyle sona erdi.
Öğleden sonra gerçekleşen oturumdaki panelin moderatörü ise yine Bandırma Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Celalettin Yanık olurken, konuşmacıları Banvit İnsan Kaynakları Müdürü Çiğdem Çalışkan, Kocaman Balıkçılık İnsan Kaynakları Müdürü Medine Özen, Yemmak İnsan Kaynakları Sorumlusu Erdem Tutak ve Anadolu Etap İnsan Kaynakları Sorumlusu Seçkin Altay oldu.
?Kariyer Festivali?nin bu yılki son etkinliği olan ve Bandırma Meslek Yüksekokulumuz´da düzenlenen program, plaket takdiminin ardından gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.
Türkiye´de meslek yüksekokullarına yönelik olarak düzenlenen ilk kariyer festivali olma niteliği taşıyan, 20-23 Kasım tarihleri arasında Gönen, Manyas, Erdek ve Bandırma ilçelerimizde üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) ile Bandırma Çalışma ve İş Kurumu arasındaki iş birliğinde düzenlenen ?Kariyer Festivali? etkinliği, üniversitemiz meslek yüksekokulu öğrencileri ve meslek lisesi öğrencileri tarafından yoğun ilgi gördü,

/resimler/2018-11/25/0024407764036.jpg

 

/resimler/2018-11/25/0028019018201.jpg



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli