Üniversitede konferans

Üniversitede konferans

THY Satış ve Pazarlama Başkanı Polat: ?120 ülkeye uçuyoruz?

Türk Hava Yolları(THY) Satış ve Pazarlama Başkanı Halil İbrahim Polat, ?Ekonomide Yönetim ve Liderlik? konulu konferans verdi.

Havacılık sektörü ile ilgili önemli bilgileri dile getiren Polat, ?Daha ortaokul yıllarımda, Türkiye´nin ve İstanbul´un jeopolitik konumunun önemi anlatılırdı. Bu kritik konumun önemini, THY´de çalışmaya başlayınca fark ettim? dedi. Havacılıkta, jeopolitik konumun öneminin altını çizen Halil İbrahim Polat, şöyle konuştu:

?İstanbul, bu açıdan Afrika kıtasını, Ortadoğu´yu olduğu gibi Avrupa´ya aktarıyor. Aynı şekilde Balkanları, uzak noktalara bağlıyor. Bu veriler, bilimsel çalışmalarla da kanıtlandı. Bu konumu en iyi şekilde değerlendirilirse İstanbul, dünyanın bir numaralı aktarma noktası olabilir. Üçüncü havalimanının tamamlanmasıyla Ortadoğu ve Avrupa ile rekabet edebilecek altyapıya kavuşacağız. THY, bugünkü durumuyla dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu unvanına sahiptir. 120 ülkeye uçuyoruz. Ayrıca, 6 yıldır, Avrupa´nın en iyi havayolu seçiliyoruz. Bu durum, Türkiye açısından onur verici, büyük bir başarıdır.?

THY´nin reklâm ve sponsorluk kampanyaları hakkında da bilgi veren Polat, ?Eğer insanları çok etkilemek istiyorsanız, işlediğiniz konu gerçek olmalı. Reklâmlarda özellikle buna önem veriyor ve reklâmlarımızda yer alacak kişileri de marka konumlandırmamıza uygun seçiyoruz? dedi.

Sunumun ardından öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Polat, iş yaşamında yabancı dilin önemini vurguladı.

Konferansın ardından üniversitenin Yönetim ve Liderlik Topluluğu Başkanı Arda Paktaş, Polat´a plâket verdi.



Anahtar Kelimeler: Üniversitede konferans
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false