Üniversite ve hastane bölgesinde çoklu ATM beklentisi

Üniversite ve hastane bölgesinde çoklu ATM beklentisi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kesiştiği noktaya çoklu ATM kabini konulması isteniyor.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kesiştiği noktaya çoklu ATM kabini konulması isteniyor.

“Bandırma Manşet”e konuyla ilgili olarak bir vatandaşın gönderdiği yazı şöyle:

“Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kesiştiği, insanların kısıtlama olmadan erişebileceği bir noktaya çoklu ATM kabini konulması konusunda bireysel bir dizi girişimlerim oldu.

CİMER aracılığıyla ilgili kurumlar, Bandırma Belediyesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, bankalara yaptığım bu başvurulardan şu ana kadar olumsuz herhangi bir geri bildirim almadım. Önerdiğim lokasyonun özelliği, üniversitemiz öğrencilerinin kampüse giriş-çıkış noktası, üniversite ve hastane personelinin geçiş güzergâhı, hastaneye gelen vatandaşlarımızın yol güzergâhı, toplu ulaşım araçlarının varış ve kalkış noktası, öğrenci yurtlarına çok yakın, 7/24 faaliyette olan taksi durağı gibi özellikleri bulunan insan sirkülasyonunun oldukça hareketli olduğu bir yer. Mevcut durumda, Ziraat Bankası’na ait bir adet hastane içinde, bir adet de üniversite kampüsünün içinde ATM’si var. Ancak bu ATM’ler sayı ve nitelik bakımından sadece sınırlı sayıda insanımızın kullanabileceği özellikte. Sözünü ettiğim noktaya çoklu ATM kabini(4’lü ya da 5’li) konulması durumunda bankalar mutlaka ilgi gösterecektir. Her ne kadar, hangi bankanın müşterisi olursanız olun, istediğiniz banka ATM’sinden para çekebilirsiniz gibi bir motto varsa da bu tam anlamıyla doğru değil. Birincisi, başka banka ATM’leri ciddi tutarda ücret ve komisyon alıyor ve farklı ATM’den birçok bankacılık işlemini yapamıyorsunuz. Başta da söylediğim gibi bu çabalarım tamamen kişisel olup, çalıştığım kurumu hiçbir şekilde bağlamadığı gibi, ne kiralanacak yerim var, ne de banka sahibiyim.”



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı