Ulusu’dan Atatürk söyleşisi

Ulusu’dan Atatürk söyleşisi

Bandırma Kent Konseyi-Bandırma Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen “Atatürk’ün Yanı Başında” isimli söyleşi gerçekleşti.

Bandırma Kent Konseyi-Bandırma Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen “Atatürk’ün Yanı Başında” isimli söyleşi gerçekleşti.

Bandırma Santral Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşide, 12 yıl boyunca Çankaya Köşkü Kütüphanecisi olarak Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk’ün yanında bulunan Nuri Ulusu’nun oğlu Mustafa Kemal Ulusu, babasının anılarını anlatıp, bu anılardan derlediği “Atatürk’ün Yanı Başında” isimli kitabını imzaladı.

Söyleşiden önce konuşan Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, “Atamızın aramızdan ayrılışının 85. yılındayız. Her geçen gün onun gerçekleştirdiği devrimlerin değeri daha iyi anlaşılıyor. Gerçek Atatürkçüler, onun devrimlerini çok iyi benimseyenler ve bunları yaşam felsefesi edinenlerdir” dedi.

Ardından Mustafa Kemal Ulusu, babasının anılarıyla süslediği söyleşisini sundu. Atatürk’ün bir dünya lideri olduğunu tüm ulusların kabul ettiğini vurgulayan Ulusu, “Böyle bir lidere sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Atatürk sevgisi hiç bitmeyecektir” dedi.

Bandırma Belediye Başkan Vekili Av. Merve Polat, söyleşinin ardından Ulusu’ya, “Bandırma Vapuru” plaketini verdi.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Ulusu’ Atatürk söyleşisi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı