Ülkü ocağından bayrak nöbeti

Ülkü ocağından bayrak nöbeti

HAVRAN ÜLKÜ OCAKLARINDA GÖREVE İSMAİL ÖZGÜL GETİRİLDİ.

Havran ilçesi Ülkü Ocakları Başkanlığına İsmail Özgül getirildi. Özgül, “Beş bin şehidi olan kutsal ocağımızın hizmetindeyiz. Allah, yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Havran ilçesi Ülkü Ocakları Başkanlığına Havran Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı`nda düzenlenen devir teslim töreni ile İsmail Özgül getirildi.

Havran Ülkü Ocakları eski Başkanı Ramazan Küçükbaş`a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Havran Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Özgül, "Havranın ve ülkücü camianın desteğini alarak bu göreve getirildik. İnşallah sizlerin destekleri ve Allah`ın izniyle bayrağı daha üst seviyelere taşımak için çalışacağız. Görevimize, davamıza, ideallerimize sadık kalacağız. Beş bin şehidi olan kutsal ocağımızın hizmetindeyiz. Allah, yar ve yardımcımız olsun. Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanımız Coşkun Özkan`a bu görevi bize layık gördüğü için teşekkür ediyorum" dedi.

Havrandaki bu bayrak değişiminin camiamıza hayırlı olmasını dileyen  Balıkesir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkan Yardımcısı İsmail Serkan Patır, “Yeni Havran Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Özgül`e ve yönetimdeki ülkücü kardeşlerimize başarılar dilerim, Allah utandırmasın. Rabbim Türk`ü korusun ve yüceltsin" dileğinde bulundu.

Havran Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı`nda düzenlenen devir teslim törenine, Balıkesir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkan Yardımcısı İsmail Serkan Patır, Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Osman Geyik ve Havran MHP İlçe Başkanı Mehmet Saraçoğlu ile beraber Havran Ülkü Ocağı gençleri katıldı. Enver DOLGUN



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli