Ulaşım zamları eleştirileri arttırdı.

Ulaşım zamları eleştirileri arttırdı.

Büyükşehir´in Ulaşımdaki zam kararı yerel´den parlamentoya taşındı.

Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanlığı 23 Haziran seçimleri ardından ulaşım hizmetleri için aldığı zam kararı yerelden, genele uzanan arterde büyük tepki aldı.

Yerel´de araçların eski, klimasız, koltuk azlığı, ayakta seyehat, servis arasındaki zaman farkı nedeni ile araçların istihap haddinden fazla yolcu taşıması, sürücülerin vasıfsız, asabi ve dikkarsiz oldukları noktasında ayyuka çıkan eleştirilen sosyal paylaşım sitelerinde haftanın gündemini oluşturdu.

Özellikle yolcu-sürücü tartışmaları zaten yorgun olan vatandaşın zamlı tarife ile 3 adımlık yere 3 tl ödedikleri ulaşım hizmetlerinde birde üstüne üstlük azar işitmeleri bardağı taşıran son damla olarak güncelliğini koruduğu görüldü.

Ulaşım hizmetlerinde yapılan yeni zamları parlamentoya taşıyan ise İYİ Parti Balıkesir Miletvekili ismail Ok oldu.

İsmail Ok, İstanbul Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu´nun öğrencilere yönelik 40 tl uygulamasını gerekçe göstererek, Balıkesir´deki fiyatlarını soygun olarak tanımladı.

/resimler/2019-7/4/2019094124869.jpg

Son zamlarla birlikte zadece zam değil, alınan hizmetinde eksik ve standart dışı olduğu iddiası sosyal medyada gözleri Bandırma´da ulaşım hizmetini sağlayan Ulaşım AŞ´ye çevirdi.

Önceki gün Erdek´te Gazeteci Önder balıkçı´yı azarlayan halk otobüsü sürücüsü için Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanlığı özür diledi ve gereğinin yapılacağı açıklamasında bulundu.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli