UĞUR KURS KABUL SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI

UĞUR KURS KABUL SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI

Bandırma Uğur Kurs yöneticisi Bilal ATİK UĞURLU BİR GELECEK İÇİN Neden Uğur Kurs için şu açıklamaları yaptı.

Sektöründe Türkiye nin başarılı markası UĞUR KURS Bandırmada eğitime ayrı bir ivme kazandırdı. Açıldığı ilk günden yoğun ilgi gören kurum 2022-2023 eğitim öğretim yılının planlaması için büyük önem arz eden Seviye Belirleme Sınavını Türkiye Çapında UĞUR KABUL SINAVI olarak gerçekleştirecek.

Bandırma Uğur Kurs yöneticisi Bilal ATİK UĞURLU BİR GELECEK İÇİN Neden Uğur Kurs için şu açıklamaları yaptı.

Deneyimli, Dinamik ve Güçlü Kadro

Hazırlık Programları

Kazandıran Yayınlar

Eğitime Teknolojik Destek

Başarıya Hazırlayan Dijital Eğitim Platformu - Uğur Dijital

 Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi

Deneme Sınavları

Ölçme ve Değerlendirme

Uğur Veli Eğitim Merkezi

 Ciddi yaklaşımlarla Uğur kurs Başarının Adresidir.Tüm öğrencilerin sınavımıza katılımlarını bekliyoruz ve velilerimizi daha ayrıntılı bilgi için kurumumuzda misafir etmek istiyoruz.

                  UĞURLU BİR GELECEK İÇİN - Uğur Kabul Sınavı

Öğrencilerin başarı düzeylerini ölçmelerine imkan tanıyan ve 2022-2023 eğitim öğretim dönemi için Uğur Kurs’ta burs olanağı sağlayacak Uğur Kabul Sınavı, Türkiye genelinde 8-9 Ocak 2022 tarihlerinde kurslarda yüz yüze gerçekleştirilecek.

Sınava katılan öğrenciler başarı oranlarına göre yüzde 100’e varan eğitim bursu kazanma şansı yakalayacak. Öğrenciler, sınava girdikleri kursların burs kontenjanı kapsamında burslu okuma şansı elde edecek.

6,7. sınıf öğrencileri için düzenlenecek sınav, toplam 60 sorudan oluşacak ve sınavın süresi 90 dakika olacak.  9, 10 ve 11’inci sınıf öğrencilerine yönelik sınavın süresi 120 dakika olacak.
9 ve 10. sınıflara 80 soru, 11. sınıf öğrencilerine ise 90 soru yöneltilecek.

Uğur Kabul Sınavı’na katılan ve sınav sonuç karnesini alan tüm öğrenciler için dijital eğitim öğretim platformu Uğur Dijital 1 ay süreyle ücretsiz kullanıma açık olacak.

Sosyal mesafe ve pandemi kurallarına uygun olarak düzenlenecek UKS’ye başvuran tüm öğrenciler HES Kodu ile sınava kabul edilecek. Öğrencilerin HES kodları web başvurusunda alınacak ve sınav günü de kontrol edilerek öğrenciler sınıfa alınacak.

Sınıflara giriş ve çıkışlar, yoğunluk yaşanmaması için sırayla ve mesafeli olarak yapılacak. Sınav esnasında malzeme alışverişi kesinlikle yapılmayacak. Temiz hava sirkülâsyonu sağlanması amacıyla sınıf kapıları açık şekilde sınav gerçekleştirilecek. Sınıflar, her sınav bitiminde mutlaka havalandırılacak ve dokunulan tüm yüzeylerin dezenfekte edilmesi sağlanacak.

Sınava katılacak öğrencilerin, sınava gelirken  giriş kartlarını veya kimlik kartlarını yanlarında bulundurmaları gerekiyor.

Sınava ilk 15 dakikadan sonra gelen öğrenciler bir sonraki oturumda sınava alınacak.

UKS’ye başvurular Uğur Kurs merkezinden, www.ugurkurs.com.tr /uks web sitesinden üzerinden ve 444 4 845 numaralı Çağrı Merkezi aracılığıyla yapılacak.



Helen Başaran
16.03.2022 18:16:40
Güzel bir kurs

Anahtar Kelimeler: KABUL SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı