Üç deli yürekten mini Disneyland

Üç deli yürekten mini Disneyland

Erdekli 3 kadın girişimci kendi yaşadıkları çocuklu aile beklentilerini baz alarak çocuk-disneyland kurdular.

Erdek'li üç girişimci kadın, Canan, Demet ve Derya girişimcilik ruhu ile önce davet Organizasyonları ile başladıkları iş hayatlarında başarılı olup kariyer yapınca, bu kez idealist genç anne olmanın beklentilerini kendi hayat yaşamlarından aldıkları kesitlerle harmanlayıp ortaya yepyeni bir iş kolu yarattılar.

Çocuklu genç anneler ne ister?  sorusu ile yola çıkan Canan, Derya ve Demet üçlüsü Gedeve bölgesinde faaliyet gösteren çok yönlü Kral'ın çiftliği Erdek Land bünyesinde “Erdek Land Kahvaltı Salonu & Çocuk evi” ni hizmete açtılar.

Erdek'te ilk kez yepyeni bir anlayışla iş hayatlarını beklentilerin ön gördüğü yöne yelken açan Canan-Demet ve Derya CDD, bir anlamda hayat tecrübelerinden yola çıkarak çocuklu genç annelerin hislerine tercüman oldular.

Bandırma'nın tanınmış kuruluşlarından “Duru Sanat Organizasyonu'ndan stratejik destek alan CDD, Kral'ın çiftliğinde Krallara layık mükellef bir açık büfe kahvaltı ve Ebeveynlerin gönül rahatlığı ile çocukların oyun aleminde kendilerini kaybettiği bir plato yarattılar.

Erdek Land'ta gün boyu süren Garden kahvaltı keyfinin, Duru Organizasyon ekipleri tarafından yaratılan Disney kahramanları ile geçen zaman çocuklar için unutulmaz bir anı olurken, genç anneler ise sıra dışı bir yorgunluk atma fırsatı buluyor.

Erdek Land Kahvaltı salonu koordinatörü Canan-Demet-Derya üçlüsü ise tüm zamanlarını mutfak kültürünü öne çıkartacak seçkin ürünleri sunma çabası hazırlanan açık büfe kahvaltı yelpazesi ile konuklardan bol bol teşekkür almalarına neden oluyor.



Anahtar Kelimeler: yürekten Disneyland
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı