U-19 LİG`de 2 karşılaşma oynanmıyor

U-19 LİG`de 2 karşılaşma oynanmıyor

U-19 Gençler liginde bugün oynanması gereken 2 karşılaşma rakiplerin talebi ile 3-0 Hükmen tescil edildi.

U-19 lig`de son haftaya girerken beklenen gerçekleşti. Bugün Gönen sentetik sahada oynanması gereken Gönen Belediyespor-Çelikspor, Tayfunspor Susurlukspor karşılaşmaları, Çelik ve Susurlukspor`un oynanmasına gerek olmadığı bir karşılaşma olarak mazeret göstermeleri üzerine bu karşılaşmalar Gönen Belediyespor ile Tayfunspor lehine 3-0 tescil edildi.

Bilindiği gibi puan cetvelinde iddiası olmayan iki ekipten Çelikspor ile Susurlukspor`un 18 Ocak Cumartesi günü Bandırma`da maçları vardı.

Forma renklerinin bir birlerine yakınlığı nedeni ile karşılaşmanın orta hakemi İsmail Akyürek tarafından oynatılmak istenmemesi her iki kulüp teknik ekipleri tarafından protesto edilmişti.

Bu karşılaşmada gerek Çelikspor, gerekse Susurlukspor teknik ekibi hakemlere yaptıkları başvuruda, karşılaşmayı oynatmaları, hedefi olmayan bu karşılaşmada amacın sadece gençlere spor yaptırmak olduğunu belirtip karşılaşmanın oynatılması noktasında ASKF Başkanı Metin Mengüç`ten destek istenmişti.

Bu telefon trafiği ardından 30 dakikalık bir gecikme ile başlayan karşılaşmada, yaşanan gelişmelere tepki koyan iki ekibin teknik adamları amacın dışına çıkıldığı gerekçesi ile ASFK ye bugün oynanması gereken karşılaşmalara çıkmanın anlamı olmadığını bildirmeleri üzerine iki karşılaşma Gönen Belediye ile Tayfunspor lehine 3-0 hükmen tescil etti.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı