U-19 Gençler`de Gönen ilk maçında 1-1 berabere kaldı.

U-19 Gençler`de Gönen ilk maçında 1-1 berabere kaldı.

Türkiye Şampiyonası 1. kademe karşılaşmaları için Bursa2da bulunan Gönen Belediyespor ilk karşılaşmasında Kütahyaspor ile 1-1 berabere kaldı.



Türkiye
Şampiyonası'nda Balıkesir ilini A grubunda temsil eden Gönen Belediyespor U-19 Futbol Takımı dün Bursa'da Demirtaş Tesisleri'nde karşılaştığı Kütahyaspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonaya puanla başladı.


Gönen'in tek golünü kaydeden Soykan 90'da kırmızı kart gördü ve bugün oynanacak Yenibosna maçında cezalı duruma düştü. Bu kategoride Balıkesir'i B grubunda Balıkesir Belediyespor temsil ediyor.


Maça oldukça iyi başlayan yeşil beyazlılar 20. dakikada ani gelişen Kütahyaspor atağında kalesinde golü gördü. Baskısını devam ettiren Gönen Belediyespor karşılaşmanın 27. dakikasında Soykan'ın ayağından beraberlik golünü buldu. Bu dakikadan sonra 2 net pozisyonu gole çeviremeyen Gönen ilk yarı sonunda soyunma odasına 1-1'lik beraberlikle gitti. İkinci yarıda da baskısını sürdüren Yeşil beyazlı oyuncular bu devrede de 4 net pozisyon bulmasına rağmen gol yollarında başarılı olamayınca maçtan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Soykan Kızardı

Maçta Gönen'in tek golüne imza atan başarı oyuncu Soykan, karşılaşmanın 90. dakikasında maçın hakemi tarafından kırmızı kartla cezalandırılarak oyun dışında kaldı. Soykan bugün oynanacak Yenibosnaspor maçında cezasından dolayı forma giyemeyecek.  






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false