U-19 Gençler`de Bandırma: 9-Etispor: 0

U-19 Gençler`de Bandırma: 9-Etispor: 0

Lider şampiyonluğa koşarken gol rekorunu da beraberinde taşıyor




U-19 Gençler liginde bugün oynanan Bandırmaspor Etispor karşılaşmasının Bandırmaspor 9-0 kazandı.

Lider Eti karşısında fazla zorlanmadı. ilk dakikalarda eşit mücadele ile göz dolduran Etispor süre uzadıkça performans farkı öne çıktı ve 12 dakikada Samet Akat ile açılan gol perdesi ilk devrenin tamamlanmasında 3-0 maç sonunda ise 9-0 oldu.



Stat: Sanayi Arena

Hakemler: Turgut Öztürk** Erhan Altaş ** M.Zeki Sarı ** 

U-19 Etispor: Nihat ** (Mustafa**) Hakan** (Caner**) Ramazan** Umut ** Özkan** Ferdi** Berker** Remzi** Sercan** Emre**Hüseyin**(Tolga**)

Antrenör: Adnan Süngü 

U-19 Bandırmaspor: Evren ** Yiğit *** Hamdi*** Sergen *** Bilal *** Nedim***(Furkan**) Emre*** Samet Akar***(Ufuk***) Samet Akalın***(Teyfik**) Tunahan*** Oğulcan***

Antrenör: Faruk Ahlatlı

Goller     : Dk. 12-Dk.16 Samet Akalın- Dk.45 Emre-Dk.61 Sergen-Dk.64 Nedim- Dk.66 Tunahan- Dk.76.Sergen (Penaltı)Dk.83 Hamdi, Dk.90 Ufuk (Bandırmaspor)



U-19 Bandırma sistemini konuşturdu.

U-19 Gençlerde şampiyonluğunu garantileyen Bandırmaspor büyük üstünlük sağladığı rakipleri karşısında sonuca gitmekten öte farklı oyun ve yöntemleri kullanarak kendisine grup elemeleri için sistem kuruyor.


Genç Bandırmaspor Etispor karşısında 12 dakikada yakaladığı galibiyet sonrası nerede ise her oyuncu bir gol atarak gol yollarında kaleci hariç tüm oyuncularının gol atma yeteneğini sınadı.

Genç Bandırma Eti karşısında Samet Akar ile açtığı gol perdesini Samet Akalın, Kaptan Emre, Sergen, Tunahan, Nedim, Hamdi ve Ufuk`la 8 oyuncusunu 8 ayrı gole taşırken birtek Sergen penaltı atıcısı olduğu için
7. golde penaltı atışını kullanması nedeni ile 2 gole imza atmış oldu.

Genç Bandırma`da özellikle U-17 lerin Kaptanı ufuk son 10 dakikada girdiği oyunda 90.dakika golü ile birkez daha izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

Etispor elinden geleni yaptı

U-19 gençlerde bireysel yeteneklerin öne çıktığı Etipor bugün takım olarak vasat bir çizgideydi.

55.dakikada kaleci Nihat`ın Nedim ile çarpışarak sakatlanması kaleyi yedeği Mustafa`ya bırakmasına neden oldu. 3-0 lık skordan sonra gerçekleşen bu değişiklik farklı skorun en büyük nedeni oldu.






ismi lazım
26.01.2013 22:01:32
Gönene çıkmayan eti bu maça ne için çıktı sorarım? Averaj takımı oldular

hacı
26.01.2013 23:25:28
gönen`e ne için çıkmadı...? futbol adına sakatlıkları önlemek için + adı futbol sahası olan çamur deryasında oynamamak için çıkmadı. ha gönen, ha bandırma. hepsi bizim çocuklarımz.. her ikisine de il birincilik karşılarmalarında başarılar dilerim. (at gözlüklerini atalım. körfeze yapılan yatırımların ilçelerimize de yapılmasının mücadelesini yapalım.) :))

Mehmet Çimen
26.01.2013 23:57:03
ne için çıkmadı diyen kardeşimiz erdekli herhalde

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı