U-17 ERDEKSPOR 0-4 BANDIRMASPOR

U-17 ERDEKSPOR 0-4 BANDIRMASPOR

Bandırmaspor, Ocaklar deplasmanında Erdekspor'u Umutla geçti 0-4

U-17 Lig’de bugün oynanan tek karşılaşmada Bandırmaspor Ocaklar deplasmanında Erdekspor’u 0-4 yendi.

Karşılaşmanın 7. Dakikasında Berkem’in golü ile 1-0 öne geçen Bandırma 3 dakika sonra Umut’la skoru 2 ye çıkarttı. Bandırmaspor 22 dakikada birde penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu Muammer Candan kullandı.  Erdek kalecisi Hasan Işık hatalı gollerine karşılık nefis bir refleks ile Muammer’in penaltı vuruşuna gol şansı vermedi.

Karşılaşmanın ilk 40 dakikası böylece Bandırma’nın 2-0 üstünlüğü ile noktalandı.

Bandırmaspor Erdek karşısındaki üstünlüğünü 2. yarıda da gösterdi. Bandırmaspor karşılaşmanın başladığı anda Umut’la bir kez daha Erdek kalesini yokladı ve skor 0-3 oldu.

Erdek- Bandırma karşılaşması 54. Dakikada

Umut’un kendi adına 3, takımı adına 4.cü golü ile noktalandı. Maçın bundan sonraki bölümünde gol olmadı ve Bandırmaspor Ocaklar deplasmanında 4-0 lık skor ile 3 puan’ı alan taraf oldu.

Stat: Ocaklar

Hakemler: Ümit Keklik *** Erol Durgu*** Ahmet Yalçın ***

U-17 ERDEKSPOR: Hakan ** Ozan ** Batuhan ** Mithat Can** Utku** Hasan Can** Gencer Tekin**) Doğukan**(Mert**) Mustafa ** Ulaş** Aziz Hüseyin** Halil**(Hasan**)

Antrenör: Ertan Horoz-Tayfun Türel

U-17 BANDIRMASPOR: Görkem *** Anıl **(Doğan**) Mustafa*** İ.Berkan*** Turgay*** H. İbrahim*** Berkem***(Levent**) Emrah *** Umut**** Tolunay**(M. Nurullah**)  Muammer**(H.Hüseyin**)

Antrenör: Faruk Ahlatlı

Goller: Dk. 7 Berkem, Dk. 10- 46 ve 54 Umut (Bandırma)



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli