U-16 HASANBEYSPOR-2   U-16 BANDIRMA ETİSPOR -3

U-16 HASANBEYSPOR-2   U-16 BANDIRMA ETİSPOR -3

Gönen sentetikte sahada oynana Hasanbeyspor U-16 Bandırma Etispor U-16 ile yaptığı karşılaşmada gülen taraf Bandırma Etispor U-16 oldu.

Balıkesir Marmara U-16 Lig'de, Gönen sentetikte sahada oynana Hasanbeyspor, U-16 Bandırma Etispor U-16 ile yaptığı karşılaşmada gülen taraf Bandırma Etispor U-16 oldu.

Batuhan Gülbey, Mehmet Epik, Yusuf Başçı hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada

Hasanbeyspor;  Arda, Fuat Efe, Mert, Halil Can, Arda, Umut, Semih, Yusuf (Efe),  Necdet Efe, Yiğit(Fatih), Metehan(Emirhan)

Bandırma Eti spor; Taha, Polat can, Berat, Akın, Mücahit, Mehmet, Emre can(Ali), Berzan, Mehmet, Huval tertibi ile çıktılar (Ahmet).

Her iki takımda ilk karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmak istiyordu. Rüzgarı da azda olsa arkasına alarak başlayan Bandırma Eti spor gole daha yakındı bir akında Berzan takımına 1 gol kazandırdı 0-1. Her iki kalede de gol olabilirdi fakat golü Bandırma Eti spor Mehmet ile  0/2 yaptı ve ilk yarı bu skor ile kapandı. İkinci yarıda rüzgarı arkasına Hasanbeyspor aldı ve Bandırma Eti spor kalesinde gol arıyordu. Bir akında Halil Hasan bey sporun golünü attı 1-2 Golden sonra Hasanbeyspor beraberlik golünü ararken Efe ile 2. golü buldular 2-2 Artık iki takımda galibiyet golü ararken fırsatı değerlendiren Mehmet kendisini 2.ci Takımının 3. golünü attı ve karşılaşmada başka gol olmayınca Bandırma Eti spor 3 puanın sahibi oldu.



Anahtar Kelimeler: - HASANBEYSPOR-   - BANDIRMA ETİSPOR -
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı