U-12 Gönen Belediyespor namağlup şampiyon oldu

U-12 Gönen Belediyespor namağlup şampiyon oldu

Gönen Belediyespor yönetimi ile Belediye Başkanı İbrahim Palaz, yeşil beyazlı ekibin gelecekteki kadrosuyla kupa kutlamasında bir araya geldi.

U-12 Gönen Belediyespor futbol takımı, Marmara B Grubunda katıldığı turnuvada rakipleri; Gönen Gençlik, Erdek Atletik, Susurluk Gençlerbirliği, Susurluk 5 Eylül, takımları ile oynadığı müsabakalarda tüm rakiplerini yenerek grubunu lider olarak tamamlamıştı.

 Balıkesir'de düzenlenecek İl şampiyonasında mücadele etmeye hak kazanan U-12 Gönen Belediyespor oyuncuları kupa ile döndükleri ilçede Belediye Başkanı İbrahim Palaz tarafından karşılandılar.

 Gönen Belediyespor Başkanı Taner Şenoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve teknik ekibin hazır bulunduğu şampiyonluk kutlamasında Yeşil Beyazlı ekibin başkanı Şenoğlu; “ Kendileri küçük ancak başarıları büyük sporcularımızı gönülden kutluyorum. Gönen’de yeşil beyazlı formanın gelecekteki sahipleri olacak U-12 ekibimizin başarısı bizleri gururlandırdı.” Dedi.

U-12 Gönen Belediyespor’un Koza Parktaki başarıyı kutlama yemeğinde coşku vardı.

Belediye Başkanı İbrahim Palaz, “Gönen’de sporun gelecekteki teminatı olan U-12 Takımımızı ve teknik ekibimizi tebrik ederek başarılarının devamını dilerim.” Dedi.



Anahtar Kelimeler: - Gönen Belediyespor namağlup şampiyon
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı