Anıt Ağaçlar, tuval`de hayat buldu.

Anıt Ağaçlar, tuval`de hayat buldu.

Körfez`in Anıt Ağaçları tuvallerde hayat buldu.


KÖRFEZİN “ANIT AĞAÇLARI TUVALLERDE”

Enver DOLGUN                    MANŞET / EDREMİT

 Edremit, Zeytinli Belediyesinin Kültür Merkezinde Akademi Zeytinli tarafından hazırlanan “Edremit Anıt Ağaçları  Başlıklı Karma Resim Sergisi” açıldı.

Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “Asırlık anıt ağaçları konu alarak yapılan bu çalışmalar takdir edilecek nitelikte bu anlamdadır” dedi.

 Edremit ilçesine bağlı Zeytinli Belediyesinin Kültür Merkezinde Akademi Zeytinli tarafından Emel Tuna yönetiminde 2012–2013 Eğitim ve Öğretim Dönemi çalışmaları kapsamında hazırlamış oldukları eserlerden oluşan “Edremit Anıt Ağaçları Başlıklı Karma Resim Sergisi” Belediye Başkanı Hasan Arslan tarafından açılışı yapıldı.    

 Zeytinli Belediyesinin Akademi Zeytinli tarafından Emel Tuna yönetiminde 2012–2013 Eğitim ve Öğretim Dönemi çalışmaları Zeytinli Kültür Merkezi Sergi Salonundaki resim sergisine 13 sanatçının 39 eseri katıldı.                          

Yapılan resim sanatı çalışmalarını  yakından inceleyen ve duyduğu hayranlığı  dile getiren ve ‘Sosyal Belediyecilik anlayışını benimsemiş bir Belediye olarak Körfezde turistik ve kültürel çekiciliğiyle bir marka haline gelmiş Zeytinli artık daha geniş bir misyon edinmek istiyor’ diyen Başkan Hasan Arslan “Asırlık anıt ağaçları konu alarak yapılan bu çalışmalar takdir edilecek nitelikte bu anlamdadır. Bu konuda herkesi yaptığı çalışmadan dolayı kutluyorum. Uzun yıllar tüm doğa ve çevre koşullarına rağmen yaşama direnen bu anıt ağaçlarımızı bir kez daha  yaptığınız çalışmalarla hayat vererek korumuş ve aynı zamanda bilinmelerini sağlamış oldunuz hepinizin emeğine sağlık” dedi.

Başkan Hasan Arslan’a Akademi Zeytinli Sanat Danışmanı Halilhan Dostal tarafından Edremit Körfezindeki tüm anıt ağaçların resimlerinden oluşan lüks baskı ‘Anıt Ağaçlar’ kitabı hediye edildi.                                                              

Akademi Zeytinli Sanat Danışmanı Halilhan Dostal, Başkan Hasan Arslan’a sergiyi gezdirerek çalışmalar hakkında bilgi verdi ve “Edremit Anıt Ağaçları Başlıklı Karma Resim Sergisi”nin Zeytinli Dalyan Mahallesi Kültür Merkezi Sergi Salonunda 7 Temmuz 2013 tarihine kadar açık kalacağı bilgisini verdi.





  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı