Turkuaz Pide-Kebap geleneği bozmadı

Turkuaz Pide-Kebap geleneği bozmadı

Turkuaz Pide-Kebap işletmeleri ve Turkuaz inşaat sahibi Bayram Özdemir geleneksel olarak kutladığı 10 Ocak Gazeteciler gününü bu yılda unutmadı.

Turkuaz Pide-Kebap işletmelerindeki kalitesi ile kentte marka olan iş insanı Bayram Özdemir, sosyal kişiliği ile geçmiş dönem Bandırmaspor yönetim kurulu basın sözcülüğü, şimdilerde ise kentin önemli futbol kulüplerinden Sanayispor'un 2. başkanı olarak sürdürdüğü çalışmalarını, aynı oranda kurumsal marka içinde bulundurduğu İnşaat firması ile de Bandırma iş dünyasında adından söz ettiriyor.

Bayram Özdemir, sosyal kimliği ile örtüşen basın dünyasıyla diyalogları nedeni ile uzun yıllardır sürdürdüğü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü etkinliğini bu yılda sürdürdü. Özdemir, “Çalışan gazetecilerin gününü her yıl kutluyorum, bunu gelenek haline getirdim, bu vesile ile de olsa yılda bir kez karşılıklı sohbet olanağı buluyorum” dedi.

Bayram Özdemir, 10 Ocak günü yoğun program dolayısı ile zamanları olmayan basın çalışanlarını 11 Ocak'ta misafir ettiği Paşa Konak Turkuaz-Pide-Kebap işletmesinde yaptığı açıklamada sorumlu olduğu Sanayispor adına yaptıkları transfer çalışmalarını anlattı.

Özdemir, “Biz Sanayispor olarak yarışmacı bir ekip yerine ayakları yere basan, planlı geleceğe yönelik altyapı çalışmaları ile  sadece Sanayispor değil, diğer takımlar ve Bandırmaspor'a futbolcu yetiştirmektir. Altyapı çalışmalarımız bu anlamda Bandırma gençliğine her kategoride hizmet vermektedir. Bilindiği gibi öncelikle Futbol ekonomik olarak ele alınmaktadır. Bizim Sanayispor arması altında Türk futboluna kazandıracağımız bir gencimiz en büyük kazancımızdır. 1979 yılında kurulan Sanayispor kendi stadında yaptığı çalışmalarını Başkan Av. Tolga Tosun'un desteği ile ışıklandırma problemi çözerek, gece idmanlarına başladık, yeni ışıklandırmamız gece maçı oynayacak düzeydedir. . Katkılarından dolayı Başkan Tolga Tosun'a teşekkürlerimizi sunarız.” Dedi.

Bayram Özdemir, Sanayispor'da istikrarlı bir sezon geçirmek adına bazı takviyeler ile  A kadrolarını güçlendirdiklerini açıklarken “600 Evler'den orta saha oyuncuları Yiğit Savaş ve Sedat Şahin, Forvet’e Marmara Belediyespor’dan Ahmet Ferman ve Dorukhan Hekim’in dışında halen bir forvet ile daha temas halindeyiz. Önümüzdeki günler onu da açıklayacağız.” 

"Sanayispor’umuz yeni katılan arkadaşlarımıza Hoşgeldiniz derken takımımızdan ayrılan arkadaşlarımız da oldu.  

Orta alan oyuncumuz Ahmet Can Yavaş, forvet oyuncumuz Mehmet Taşdelen karşılıklı anlaşma sonrası kulübümüzden ayrılmışlardır, hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz." dedi.



Anahtar Kelimeler: Turkuaz -Kebap geleneği bozmadı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı