TÜRKİYE ŞAMPİYONU YİNE ERDEK’TEN

TÜRKİYE ŞAMPİYONU YİNE ERDEK’TEN

ERDEK ATLETİK GSK DURDURULAMIYOR

21-22 Ocak 2020 tarihlerinde Ataköy/İstanbul’da yapılan Türkiye U14 Salon Atletizm Şampiyonası sona erdi. Ataköy Atletizm Salonu’nda iki gün boyunca devam eden ve 2007, 2008, 2009 doğumlu bine yakın atletin rekor katılımına sahne olan yarışmalarda hem çocuklar, hem de ebeveynleri büyük heyecan yaşadılar. Yarışmaların sömestr tatiline denk gelmesi çocukların müsabakalara ilgi göstermesini sağlarken, müsabakalarla birlikte bazı minik atletler, ilk kez salonda resmi bir yarışa çıkmanın keyfini sürdü.

Bu yarışmalara “Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü” sporcuları da katıldı. Yarışmalara Kulüp Başkanı ve Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi GÜLHAN ile birlikte giden sporcular güzel dereceler elde etti. Sporculardan Derya Sayraman Yüksek Atlama da Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Derya ayrıca uzun atlama branşında da Türkiye Üçüncüsü oldu. Diğer sporculardan Almina Kaynak ve Almina Alten ise 4x100 Metre b-Bayrak Yarışmasında Türkiye İkincisi olmayı başardılar. Yarışmalara giden diğer sporcular da en iyi derecelerini yaparak kulüplerini en iyi şekilde temsil ettiler.

Yarışmalar hakkında açıklama yapan Başkan Niyazi GÜLHAN; küçük sporcularımızın sahne aldığı dev organizasyonu başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sömestr tatili büyük yarışlarla devam ediyor. Biz bu yarışlarda her zaman olduğu gibi kulübümüzle birlikte Erdek’i en iyi şekilde temsil ediyoruz. İşimi çok seviyorum, çocukları seviyorum, Erdek’i seviyorum. Çocuklar için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Herkesin bu çocuklara sahip çıkması destek olması lazım. Bu zamana kadar bizlere destek olan sevgili Erdek Halkına çok teşekkür ediyorum.



Anahtar Kelimeler: TÜRKİYE ŞAMPİYONU ERDEK’
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı