Turkcell Kros Ligi 1. Etabı Bandırma’da yapıldı.

Turkcell Kros Ligi 1. Etabı Bandırma’da yapıldı.

Turkcell U14 - U -16 – U18 Kulüpler ve İl İlçe Karmaları Bölgesel Kros Ligi 1. Kademe yarışmaları Bandırma da yapıldı.

Türkiye Atletizm Federasyonunun 2021 yılı faaliyet programı kapsamında 81 ildeki sporcuların 8 bölge merkezinde yarışacağı Turkcell U14 - U -16 – U18 Kulüpler ve İl İlçe Karmaları Bölgesel Kros Ligi 1. Kademe yarışmaları Bandırma da yapıldı.

Bandırma General Balcı Çamlığında düzenlenen koşular sonunda U-14 Kızlarda: birinciliği Balıkesir İl Karması, ikinciliği Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, üçüncülüğü yine Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü kazandı.

U-14 Erkeklerde ise: birinciliği Balıkesir İl Karması, İkinciliği ise Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, üçüncülüğü Balıkesir İl Karması kazandı.

U-16 Kızlarda: Birinciliği Afyonkarahisar-İl Karması, İkinciliği Balıkesir İl Karması, üçüncülüğü ise Muğla İl Karması aldı.

U-16 Erkeklerde Birinci Manisa-Akhisar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği olurken, ikinci: Aydın-Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, üçüncü ise: Manisa-Akhisar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği oldu.

U-18 Kadınlarda: Birinci Manisa Yunus Emre Belediye Spor Kulübü, ikinci İzmir-İl Karması, üçüncü ise Balıkesir İl Karması oldu.

U-18 Erkekler de Aydın Efeler Spor Kulübü birinci ve ikinciliği kazanırken, Denizli İl karması üçüncü olarak kürsüye çıktı.

Balıkesir Gençlik Ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu Kupa törenince taptığı konuşmada sporculara başarılar dilerken, şunları aktardı: “Çok güzel bir organizasyon. Yarışlara katkı sunan Atletizm Federasyonuna ve Bandırma Belediyesi teşekkür ediyorum. Yaklaşık 10 ilimizden buraya 238 sporcumuz geldi. Bizim için mutluluk verici. Burada daha çok organizasyonlar yapacağız. Hem Bandırma’da hem, merkezde hem körfezde farklı kategorilerde sporcularımızı ağırlamak istiyoruz” dedi.

238 sporcunun katıldığı 1. Kademe yarışlarında ikinci kademeye devam edecekler 2. kademede yüzde 60’ lık dilimine girenler, 17 Aralık tarihinde yapılacak yarı finallere katılacak, yarışlar 30 Aralık 2021 tarihinde Adana’da tamamlanacak.



Anahtar Kelimeler: Turkcell . Etabı Bandırma’ yapıldı.
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false