Türk Müziği Koro çalışması konseri

Türk Müziği Koro çalışması konseri

Şef Verda Dönmez'in yönettiği Halk Eğitim Merkezi Türk Müziği koro çalışması yılın ilk konserini sundu.

Milli Eğitim Bakanlığınca “Şarkılar bizi söyler, Bizde şarkıları” eğitim-öğretim kapsamında Bandırma Halk Eğitim Müdürlüğünce gerçekleştirilen ve şef' ligini Verda Dönmez'in üstlendiği “Türk Müziği Koro Çalışmaları konseri” akşam Barış Manço Kültür Merkezinde gerçekleşti.

40 kişilik dev Türk Müziği Korosunun Barış Manço'daki konseri salon'un her iki bölümününde hınca, hınç dolu olması, kültür ve sanat etkinliklerinde Türk Sanat Müziğine olan ilgi'nin göstergesi oldu.  Yaklaşık olarak 1,5 saat süren konser ardından Teşekkür konuşması yapan Bandırma Halk Eğitim Müdürü Cüneyt Taşkın, ilgi ve katılım oldukça kültür ve sanat etkinliklerine olan program ve uygulamalarının devam edeceğini vurgulayarak Şef Verda Dönmez ve koro katılımcılarına teşekkür etti.

Türk Müziği Korosu konserini validesi ile birlikte izleyen Başkan Av. Tolga Tosun Şef Verda Dönmez ve koro üyelerini kutlayarak, Bandırma Belediyesi olarak kültür ve sanat etkinliklerinin takipçisi ve destekçisi olmayı sürdüreceklerini vurguladı.

Şef Verda Dönmez ise kendilerine bu imkanı sağlayan Halk Eğitim Müdürlüğü ve Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun'a teşekkür ederken, Koro konserine Bursa'dan eşlik eden “Bursa Devlet Klasik Türk Sanat Müziği ses sanatçısı Arzu Temel'in” in sunum ve katkılarından dolayı şükranlarını sundu.



Anahtar Kelimeler: Müziği çalışması konseri
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı